Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετράνε τις αντοχές μας, αλλά θα καταλάβουν…

Μετράνε τις αντοχές μας, αλλά θα καταλάβουν…
Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 - 10:39

Τρία εκτός έδρας μας, σε μία εβδομάδα. Με το τελευταίο, μετά από τα δύο ταξίδια, σε δύσκολες έδρες, να είναι ντέρμπι, εξ αναβολής, στην έδρα του… χαϊδεμένου, του συστήματος, ΠΑΟΚ. Έτσι βόλευε, έτσι το όρισαν, δεν είχαν ενδοιασμούς...

Ποτέ δεν έχουν, άλλωστε, εκείνοι που κουμαντάρουν το σύστημα της «εξυγίανσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά δεν τα έχουν μετρήσει σωστά τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι… ομαδούλα, να λυγίζει έτσι εύκολα, μπροστά στα δύσκολα που του βάζουν. Δεν είναι… νάνος, να βλέπει εμπόδιο και να… τρέμει.

Ο Μαρτίνς έχει δομήσει την ομάδα με αυτό τον τρόπο. Έχει δομήσει τον Ολυμπιακό, ώστε να είναι έτοιμος και να μπορεί να ανταπεξέρχεται στα προβλήματα που του βάζει στον δρόμο η «εξυγίανση». Το είπε και ο ίδιος, έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες, ικανούς και έτοιμους να βοηθήσουν, όποτε χρειαστεί.

Αυτή η δύσκολη εβδομάδα με Τρίπολη, Αγρίνιο και εντέλει Τούμπα, έρχεται για να… μετρήσει τις αντοχές της ομάδας. Είναι άλλο ένα… τεστ, από πλευράς «εξυγίανσης», προς τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα αποτελέσματα θα τους… εκπλήξουν, αφού περιμένουν την ομάδα του Μαρτίνς, στη… γωνία, να κάνει γκέλα και να χάσει, κάπου, βαθμούς.

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, όλο το έργο. Δεν είναι να το πάρει… αψήφιστα η ομάδα και να πάει… μπλαζέ, μετά το τρίμπαλο, στο ντέρμπι. Οι… «διώκτες» του είναι… ανύπαρκτοι, ΟΚ, αλλά τα ματς στην επαρχία είναι πάντα δύσκολα. Και θέλουν ΔΙΠΛΗ προσοχή…

Διαβάστε επίσης