Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κρμέντσικ για… Πάμπλο Γκαρσία Νο2 αποκτήθηκε;

Ο Κρμέντσικ για… Πάμπλο Γκαρσία Νο2 αποκτήθηκε;
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 - 12:21

Τι έγινε ρε παιδιά; Εκεί στον ΠΑΟΚ ή θα κάνετε τους παίκτες… κλώνους του Πάμπλο Γκαρσία, ή θα τους φέρνετε, κόπια, έτοιμους…; Μετά το ξύλο Βιεϊρίνια, προσφάτως, το χτύπημα Τζόλη στον Σκόνδρα και άλλα τέτοια… μποξερικά, στα οποία μας είχε συνηθίσει ο μποξέρ προπονητής του ΠΑΟΚ, ήρθε χθες και ο Κρμέντσικ, να παίξει… ξύλο;

Τους αγκώνες δεν τους κατέβασε… λεπτό, στο ματς, ο Τσέχος, μέχρι που βγήκε… αλλαγή, για να μπει ο Σφιντέρσκι… Και όμως, του επιτράπηκε, από τη διαιτησία του Φάμπρι, να παραμείνει στο ματς και… κανείς δεν ασχολήθηκε!

Πήρε την πρώτη κίτρινη στο 20’, αν και σε εκείνο το σημείο είχε δράσει ήδη άλλες 1-2 φορές, στο ίδιο μήκος κύματος. Και θα μπορούσε, ήδη, εκεί, να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια και να χαιρετήσει, μία και καλή, τον αγωνιστικό χώρο. Τον οποίο έδειχνε να έχει μπερδέψει με… ρινγκ.

Σε ρυθμό… Πάμπλο Γκαρσία και ο Τσέχος, ο οποίος… χάρισμα του Φάμπρι, συνέχισε να αγωνίζεται στο ματς, παρότι είχε τρελάνει στις αγκωνιές και τον Σεμέδο, αλλά και τον Μπα. Γι’ αυτά όμως δεν θα διαβάσετε πουθενά, ούτε είδαμε και τίποτα… ριπλέι, από τη Nova, για όλο αυτό το σκληρό παιχνίδι του… μπετατζή, επάνω στα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης