Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνς απάντησε στο… παραλήρημα του μποξέρ!

Ο Μαρτίνς απάντησε στο… παραλήρημα του μποξέρ!
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 - 14:02

Ο Πάμπλο Γκαρσίαα αναφέρθηκε, μετά το 1-1 της Τούμπας, στον Ολυμπιακό και στο αν πρέπει να είναι πρώτος ή όχι. Πέρα από το γεγονός ότι παίρνει την καλύτερη απάντηση, κοιτώντας απλά… τη βαθμολογία, στο παραλήρημα του μποξέρ απάντησε, με τον τρόπο του και με στοιχεία, ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού, μιλώντας στη Nova, ενόψει ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Για τον ισχυρισμό του Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες νίκες, τους περισσότερους βαθμούς, τα περισσότερα γκολ στην επίθεση και τα λιγότερα γκολ στην άμυνα. Η ομάδα δείχνει μία σταθερότητα Πρωταθλητή και είναι αυτή με τη μεγαλύτερη συνέπεια. Δε νομίζω πως χωράει αμφιβολία ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και έχουμε τη μεγαλύτερη σταθερότητα».

Για τα γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός από στατικές φάσεις στους αγώνες με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ: «Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός σε αυτό το κομμάτι. Από την άλλη πετύχαμε και εμείς γκολ από στημένη φάση. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Σε εκείνη τη φάση χάσαμε την ισορροπία μας, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν σημαίνει πως έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Για το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/1, 15:00): «Ο ΠΑΣ είναι μία από τις ομάδες που μας έχει κόψει βαθμούς, με όλη την αξία της. Είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα, με καλή οργάνωση και όταν χάνει συμβαίνει δύσκολα, ενώ έχει και ποιότητα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να είμαστε ο εαυτός μας».

Για το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού και το γεγονός πως η ομάδα ανταποκρίνεται θετικά στις πολλές αγωνιστικές της υποχρεώσεις: «Η συνέπεια και η συνεχόμενη καλή απόδοση είναι σημαντική. Είμαι πολύ υπερήφανος και ευχαριστημένος για τη συνέπεια των παικτών μου και την προσπάθειά τους σε δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα, θα συμβεί να έχουμε κάποια διαστήματα που δεν είμαστε καλοί, όπως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε δώσει σε δέκα ημέρες τέσσερα ματς, τα τρία εκτός έδρας. Είμαστε μία ομάδα με δυνατότητα να παρουσιάζει διαφορετικούς παίκτες και να παίρνει καλά αποτελέσματα. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει συνέχεια και συνέπεια και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, αλλά και τη δουλειά και συμπεριφορά των παικτών μας».

Για τη μεγαλύτερη αξιοποίηση του ρόστερ της ομάδας: «Θα ήθελα να αξιοποιήσω ακόμα περισσότερους παίκτες, αλλά δεν μας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές λόγω έλλειψης ρυθμούς ή ετοιμότητας. Δεν είναι θέμα ποιότητας. Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε πολλούς παίκτες».

Διαβάστε επίσης