Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα, σκληρή διαπραγματευτική «μάχη» ΠΑΟΚ-Βόλου, για Φεράρι!

Νέα, σκληρή διαπραγματευτική «μάχη» ΠΑΟΚ-Βόλου, για Φεράρι!
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 - 14:21

Σας τα είχαμε πει, πολύ πρόσφατα! Το κέρδος της υπόθεσης Ουάρντα, για τον Βόλο, στη μεταγραφική του σύνδεση με τον ΠΑΟΚ, δεν είναι το ότι… πήγε ο παίκτης εκεί και ο Βόλος κέρδισε από τη μεταγραφή. Άλλη είναι η ουσία, άλλο είναι το… ζουμί. Βλέπει ο Ιβάν ότι ο Αχιλλέας, φίλος του ΠΑΟΚ δηλωμένος και προσωπικός φίλος της οικογενείας (συμβαίνουν και αυτά…) είναι… σκληρός διαπραγματευτής και έτσι επιστρέφει εκεί, για να «χτυπήσει» τώρα, τον Φεράρι!

Μετά το ξεπούλημα του Γιαννούλη, όπως-όπως, στη β’ Αγγλίας, ο Ιβάν στρέφει ξανά τα βλέμματα, στον Βόλο του φίλου Αχιλλέα. Άλλωστε, οι διαπραγματεύσεις για τον Ουάρντο, αλλά και η επιτυχία της μεταγραφής εκείνης, άφησαν άριστες εντυπώσεις στο αφεντικό του ΠΑΟΚ. Είδαμε να επιστρέφει και για τον Δουβίκα, για τον οποίο βέβαια ο Αχιλλέας μας ενημέρωσε ότι… δεν είναι κλεισμένος, από τον ΠΑΟΚ, για το καλοκαίρι. Σκληρό καρύδι ο δήμαρχος-πρόεδρος, αλλά ο Ιβάν… δεν μασάει και έτσι, λίγες ημέρες μετά και το μεταξύ τους παιχνίδι, πάει να του πάρει και τον Φεράρι… Για να καλύψει το κενό του Γιαννούλη που… ξεπουλήθηκε, άρον-άρον, μην τους… μείνει και τον χάσουν!

Οι διαπραγματεύσεις αναμένονται, ξανά, σκληρές! Όπως με Ουάρντα και Δουβίκα! Δεν είναι «παίξε-γέλασε», η ενίσχυση του «δικεφάλου» του βορρά, για τον Ιβάν Σαββίδη, γι’ αυτό στρέφεται άμεσα στον… φίλο Αχιλλέα!

Διαβάστε επίσης