Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάζουν Γκροσίτσκι στο «παιχνίδι» οι Άγγλοι… (videos)

Βάζουν Γκροσίτσκι στο «παιχνίδι» οι Άγγλοι… (videos)
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 13:41

Το όνομα του Καμίλ Γκροσίτσκι είχε «παίξει» ξανά, στο -πρόσφατο- παρελθόν, για τον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος εξτρέμ της Γουέστ Μπρομ είχε μπει, σύμφωνα με τους Πολωνούς και τους Εγγλέζους, στο στόχαστρο του Θρύλου, όμως τότε το θέμα δεν είχε εξελίξεις και αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός είχε πάρει, εντέλει, τον Μπρούμα και έτσι το θέμα Γκροσίτσκι είχε μείνει στο… συρτάρι. Τώρα, οι Άγγλοι το… ανασύρουν ξανά, φέρνοντάς το στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρουν στο Νησί, λοιπόν, ο Ολυμπιακός φέρεται να θέλει να πάρει τον 32χρονο Πολωνό εξτρέμ, στο λιμάνι, για τη συνέχεια της σεζόν και όχι μόνο, ενδεχομένως. Φέτος, ο Γκροσίτσκι δεν έχει παίξει πολύ, έχει και μία ασίστ και δεν δείχνει να υπολογίζεται, στην αγγλική ομάδα. Φέρεται να έχει προταθεί στον Θρύλο, για την ενίσχυση των άκρων του.

Το συμβόλαιο του Πολωνού ακραίου εκπνέει το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται, αν δεν «τρέξει» η υπόθεση άμεσα, να υπάρξουν ενδεχόμενες εξελίξεις, με γνώμονα το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός φέρεται να τσεκάρει ενεργά το θέμα του, στο πλαίσιο ενίσχυσής του, στα εξτρέμ, αλλά αυτή τη στιγμή, δεν προκύπτει τίποτα επίσημο, από πλευράς Πειραιωτών.

Θυμηθείτε τον Γκροσίτσκι σε δράση:

** Η φωτό είναι από το Facebook του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης