Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάνε και οι υποχρεωτικές οψιόν αγοράς…!

Γελάνε και οι υποχρεωτικές οψιόν αγοράς…!
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 - 13:18

Ρώτησε, λέει, ο ΠΑΟΚ, την Κλαμπ Μπριζ, για το πόσο κάνει ο Κρμέντσικ. Τώρα. Αφότου τον έχει φέρει ήδη δανεικό, στην Τούμπα. Και, αρχικά, χωρίς καμία συζήτηση για οψιόν αγοράς. Κίνηση με.. προοπτική, δηλαδή. Τι να λέμε τώρα. Οι άνθρωποι βλέπουν… μπροστά. Το έχουν αποδείξει, άλλωστε, πολλές φορές. Ειδικά από το φετινό καλοκαίρι και προς τα εδώ, οπότε έχουν… ξεπουλήσει, ό,τι μπορούσαν να ξεπουλήσουν. Και ό,τι δεν μπόρεσαν, ακόμα, το… παλεύουν.

Προγραμματισμός αστείος, ομάδας όχι Σούπερ Λιγκ, που θέλει να λέει ότι κάνει προγραμματισμό, αλλά ομάδας που μόλις ανέβηκε από την τρίτη, στη δεύτερη εθνική και κάπως, δια μαγείας, από… σπόντα ίσως, βρέθηκε, ξαφνικά, στην πρώτη. Όπως αναφέρει το walfoot.be, ο ΠΑΟΚ ρώτησε την Μπριζ, για την τιμή του Κρμέντσικ, αλλά κανείς δεν ξέρει, τι απάντηση πήρε.

Αλλά, εδώ που τα λέμε, μπορεί και η ερώτηση να έγινε… έτσι. Γιατί σε καιρούς… FFP και… εξορθολογισμού, δεν είναι για… αγορές, εκεί στον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του Τσέχου επιθετικού με την Κλαμπ Μπιρζ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, κάτι που κάνει πολύ δύσκολη την περίπτωση του 29χρονου διεθνή, για την ομάδα του Σαββίδη.

Διαβάστε επίσης