Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα το... 46ο, μετά ο Σωκράτης!

Πρώτα το... 46ο, μετά ο Σωκράτης!
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 - 01:43

Άλλο ένα βήμα για τον τίτλο θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (15:00), σε παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Την ώρα που έχει αναπτυχθεί φημολογία για το μέλλον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και την ώρα που τον στέλνουν στον Ολυμπιακό, η ομάδα καλείται να μείνει προσηλωμένη στον στόχο της που δεν είναι άλλος από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το να πάρει άλλη μία νίκη.

Καλός ο... Σωκράτης, ακόμη καλύτερο το πρωτάθλημα. Το 46ο. Και για να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά σε αυτό, είναι κομβικό και το παιχνίδι στο Περιστέρι. Με «διπλό» συνεχίζεις με άλλον αέρα, παίρνεις ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας και βάζεις ακόμη πιο πολλή πίεση στους άλλους. Τους άλλους που δεν τους βλέπουμε στο μέτρο βέβαια!

Οι βασικοί πήραν τις απαραίτητες ανάσες και τώρα επιστρέφουν με στόχο να πάρουν άλλη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Καλύτερος είναι ο Θρύλος, αλλά να το δείξει, ξανά.

Θρύλε, γερά!

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Εμβιλά, Πέπε, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Καμαρά, Βρουσάι, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης