Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους γλεντάμε σε ΟΛΗ την Ευρώπη!

Τους γλεντάμε σε ΟΛΗ την Ευρώπη!
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 - 10:27

Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Όχι μόνο αγωνιστικά! Όχι μόνο με μεγάλες νίκες και προκρίσεις! Όχι μόνο με διακρίσεις αγωνιστικές, εντός των γραμμών του γηπέδου… Αλλά και μεταγραφικά.

Σας τα έχουμε γράψει ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ… Μόνο ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη, μπορεί να κάνει μεταγραφικές κινήσεις τύπου Παπασταθόπουλου! Βουίζει ο τόπος, από χθες, ότι ο παικταράς έκλεισε στον Ολυμπιακό. Εμείς, όπως πάντα, κρατάμε την επιφύλαξή μας, όση αισιοδοξία και πίστη και αν έχουμε μέσα μας, μέχρι την ανακοίνωση. Για να… εκραγούμε από χαρά. Αλλά ξέρουμε καλά αυτό: Ο Ολυμπιακός γλεντάει την κούλα και την κάθε κούλα, όταν πρόκειται για μεταγραφικά θέματα, χωρίς… έλεος!

Πάλι το όνομα του Ολυμπιακού, ακούγεται σε όλη την Ευρώπη. Πάλι για εκείνον συζητούν. Σκεφτείτε να έχει απέναντί του Μπέτις, Τζένοα, Λάτσιο, Φενερμπαχτσέ (των εκατομμυρίων) και να καταφέρει ο Θρύλος να πάρει από όλους αυτούς τον Σωκράτη. Να τον ανακοινώσει… ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο, στην Ελλάδα. Και δεν είναι και… τυχαία η στάση που κρατά, εδώ και καιρό, η κούλα. Ανοιχτό το θέμα, αλλά… «δεν». Ήξερε τους κινδύνους να… φάει τα μούτρα της, ξανά.

Δεν παίζεται ο Ολυμπιακός, πάρτε το χαμπάρι. Ασχέτως του τι θα γίνει με Παπασταθόπουλο. Εμπεδώστε το, όλοι! Μόνο ο Μαρινάκης μπορεί να φέρει τέτοιους παικταράδες, στην Ελλάδα. Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να δελεάσει, σοβαρά και να προσφέρει προοπτική, σε έναν στόπερ του επιπέδου του Σωκράτη, να σκεφτεί το να έρθει στον Ολυμπιακό και να… βουίζει η Ευρώπη, ότι το αποφάσισε κιόλας…! Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης