Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ατάκα Μαρτίνς για Σισέ που δείχνει το κλίμα οικογένειας… (video)

Η ατάκα Μαρτίνς για Σισέ που δείχνει το κλίμα οικογένειας… (video)
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 - 15:05

Μεταξύ άλλων, ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε σήμερα και στο θέμα Σισέ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τη μετακίνηση του Παπ στη Σεντ Ετιέν, εξέλιξη η οποία τον κάνει χαρούμενο.

Όχι γιατί δεν θα έχει τον Σισέ, φυσικά, αλλά γιατί η άνοδος, αγωνιστικά, του Σενεγαλέζου, επιβραβεύεται με μία μετακίνηση στο Σαμπιονά. Με οψιόν να παραμείνει εκεί, μάλιστα. Ο Σισέ έχει τη δυνατότητα να δείξει την αξία του σε ένα πρωτάθλημα πολύ πιο δυνατό, από το ελληνικό και να καθιερωθεί εκεί…

«Θα τον συγχαρούμε για την εξέλιξη στην καριέρα του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα. Με την άφιξη του Σωκράτη υπήρχαν πολλοί παίκτες σε αυτήν τη θέση, ενώ ήταν μία καλή εξέλιξη και οικονομικά για τον σύλλογο και για όλες τις πλευρές. Είμαστε υπερήφανοι για τον Παπέ, του έχουμε ιδιαίτερη αγάπη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη συνέχεια», ήταν τα λόγια του κόουτς.

Από τη μία η αλήθεια, σχετικά με την πρόθεση του Συλλόγου να ποντάρει περισσότερο, πάνω στον Σωκράτη. Από την άλλη, η ανάδειξη του κλίματος οικογένειας, με τον Μαρτίνς να συγχαίρει τον Παπ και να βγάζει όλη του τη χαρά, για τη μετακίνηση του Σενεγαλέζου, στο Σαμπιονά!

Διαβάστε επίσης

UEFA: Ελ Αραμπί ή… Ζλάταν; (photo)

UEFA: Ελ Αραμπί ή… Ζλάταν; (photo)

Το Γιουρόπα Λιγκ ζήτησε από το κοινό να διαλέξει… ομάδα παικτών και έβαλε, με τους κορυφαίους, τον μπόμπερ του Θρύλου!