Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάσες και ροτέισον κόντρα στον Παναιτωλικό!

Ανάσες και ροτέισον κόντρα στον Παναιτωλικό!
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021 - 09:17

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να κάνει ακόμα μία καλή εμφάνιση και να σφραγίσει και τυπικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει να κάνει το καθιερωμένο ροτέισον για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού κάτι τέτοιο του το επιτρέπει και το σκορ του πρώτου αγώνα, όπου είχε επικρατήσει άνετα με 0-3 στο Αγρίνιο και «κλείδωσε» ουσιαστικά την πρόκριση.

Αυτό που θέλει ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι να δει παίκτες που δεν έχουν στα πόδια τους τόσα λεπτά συμμετοχής, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να δείξουν ότι είναι έτοιμοι όταν τους χρειαστεί η ομάδα. Κάτι τέτοιο έγινε και στο πρώτο παιχνίδι και πήραν άριστα, αφού άφησαν απόλυτα ευχαριστημένο τον Πορτογάλο τεχνικό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους.

Συνεπώς αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται τόσο συχνά και παράλληλα ανάσες σε όσους έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

Διαβάστε επίσης