Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Κοριτίμπα για τον Ραφίνια

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Κοριτίμπα για τον Ραφίνια
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021 - 10:10

Ο Ολυμπιακός έκανε μία δυναμική κίνηση, ενισχύοντας τρομερά τη δεξιά του πτέρυγα. Έφερε στην Ελλάδα τον Κένι Λαλά και πλέον η παραμονή του Ραφίνια εδώ, φαντάζει… υπερβολή. Όχι μόνο οικονομικά, αλλά -κυρίως- αγωνιστικά. Ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Βραζιλιάνο, για το ματς με τον Απόλλωνα, ενώ εκείνος φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, με ομάδες από την πατρίδα του, έπειτα από προτάσεις, τις οποίες φέρεται να έχει.

Συγκεκριμένα, μία εξ αυτών είναι της Κοριτίμπα, η οποία ενδιαφέρεται, όπως επεσήμαναν διοικητικοί της, για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο Ραφίνια συζητά την αποδέσμευσή του και παρά την ανάρτηση, την οποία έκανε χθες και στην οποία έλεγε «μαζί μέχρι τέλους», όλα δείχνουν ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, για τον Θρύλο.

Μετά από σχετική ερώτηση, την οποία ο δημοσιογράφος Λουίζ Νέτο από τη Βραζιλία, έκανε προς τη διοίκηση της Κοριτίμπα, επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της για τον Βραζιλιάνο του Ολυμπιακού. Τονίζοντας εκ νέου, ότι ναι, θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Αναμένουμε, λοιπόν, εξελίξεις, για το θέμα, αφού ο Λαλά ήρθε για βασική επιλογή και έτσι το να έχει ο Ολυμπιακός στον πάγκο έναν ποδοσφαιριστή, όπως ο Ραφίνια, δεν αναμένεται να δουλέψει. Ούτε για τον Θρύλο, ούτε για τον ίδιο τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Έτσι κάνεις… εξορθολογισμό!

Έτσι κάνεις… εξορθολογισμό!

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε, κάνοντας παράλληλα στοχευμένες κινήσεις και στις αποχωρήσεις. Ούτε… υπερβολές, ούτε… μιζέρια, κινήθηκε αρχοντικά, στις μεταγραφές.