Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ναι, αλλά… σταυρό φίλησε; Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε!

Ναι, αλλά… σταυρό φίλησε; Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε!
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021 - 15:13

Έτοιμη την είχε την απάντηση ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος μίλησε στον Metropolis της Θεσσαλονίκης, για την κλήρωση της προημιτελικής φάσης! Μετά τη διαδικασία-παρωδία, χωρίς την εκπροσώπηση των ομάδων, οι οποίες έλαβαν οδηγία να μην παραστούν, λόγω… κορονοϊού, έχει σηκωθεί σούσουρο, όπως αναμενόταν!

Ο κ. Γαβριηλίδης, λοιπόν, φιλοξενήθηκε στον Metropolis και είπε τα… αναμενόμενα: «Οι κληρώσεις φέτος και στις προηγούμενες φάσεις δεν είχαν κόσμο. Έτσι λέει ο νόμος, έτσι λέει η ΚΥΑ, απαγορεύονται οι παράγοντες αλλά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα να είναι εδώ, αν ο καθένας σχολιάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης τότε είναι δικό του πρόβλημα. Είναι η 3η κλήρωση που γίνεται χωρίς κόσμο, η δεύτερη για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Εγώ κινήθηκα βάση νόμου, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ποιος θα μπει μέσα στον χώρο.

Ήταν παρόντες οι υπάλληλοι της ΕΠΟ, ο φάκελος με τις οκτώ ομάδες άνοιξαν μπροστά στην κάμερα και μπαίνουν μέσα στην κληρωτίδα απευθείας. Πως να νοθεύσω την κλήρωση; Υπάρχουν 8 όμοια μπαλάκια και τραβάω κάθε μπαλάκι χωρίς να ξέρω τι έχει μέσα το κάθε μπαλάκι. Εγώ παίρνω όρκο πως όλα έγιναν όπως έπρεπε».

Εντάξει, ορκίστηκε. Σταυρό φίλησε, όμως; Γιατί… μόνο αυτό δεν ακούσαμε! Μπορεί οι ομάδες, οι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ομάδες που έχουν απομείνει, πλέον, στον θεσμό, να μην ήταν παρούσες, αφού… δεν μπορούσε να προβλεφθεί η παρουσία τους, με ασφάλεια, για να γίνει ΣΩΣΤΑ η διαδικασία, αλλά ΟΚ ήταν παρόντες οι… υπάλληλοι της Ομοσπονδίας, που λέει και ο κ. Γαβριηλίδης.

Δηλαδή, το επόμενο βήμα, ποιο ήταν; Να κάνει την κλήρωση μόνος του, στο σπίτι του και να… ενημερώσει τις ομάδες μέσω… Instagram;

Θα τρελαθούμε τελείως, στο φινάλε, με αυτά που ζούμε… Και με αυτά που ακούμε…

Διαβάστε επίσης