Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλαυση να τους βλέπεις να ζουν σε πλάνη…

Απόλαυση να τους βλέπεις να ζουν σε πλάνη…
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 - 10:39

Εντάξει, δεν λέμε. Μπορεί κάποια στιγμή ο μικρότερος να σταθεί αρκετά τυχερός, ώστε να πάρει κάτι από τον μεγάλο. Γιατί, εδώ που τα λέμε, αυτό και μόνο έγινε χθες… ‘Κοιμήθηκε ο Θεός’ που λέει και ο σοφός ελληνικός λαός και πήρε ο Παναθηναϊκός μία νίκη, που… δεν ξέρει πως πήρε.

Ο Ολυμπιακός έπαιζε στα 80 από τα 90 λεπτά του αγώνα… μονότερμα τον Παναθηναϊκό και όμως, η κ#λφαρδία τους έγραψε, αυτό που έγραψε. Συμβαίνει…

Αλλά αυτό που είναι πραγματικά απολαυστικό, είναι να τους βλέπεις σήμερα να αυτοαποθεώνονται. Και την προπαγάνδα να τους έχει κάνει… Μπαρτσελόνα. Κλαίμε, από τα γέλια. Πραγματικά, μετά τη χθεσινή μας κακή βραδιά, δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να… γελάσουμε τόσο πολύ. Και όμως, μπορείς πάντα να βασιστείς στους ‘εξυγιαντές’, για… καλή κωμωδία.

Αποθέωση Ενγκμπαγκοτό, αποθέωση Χουάνκαρ, αποθέωση Αλεξανδρόπουλου… Παίκτες, για τους οποίους οι οπαδοί, πριν λίγο καιρό λέγανε ‘που τους βρήκαν’… Τώρα ξαφνικά, η προπαγάνδα προσπαθεί να τους μετατρέψει σε… γκαλάκτικος. Και όλα αυτά γιατί ο Ολυμπιακός δεν βρήκε, από τις πάμπολλες ευκαιρίες τους, ένα-δυο γκολ παραπάνω… Από… κ#λοφαρδία, δηλαδή.

Απόλαυση να τους βλέπεις να ζουν σε πλάνη… Τα λέμε στα πλέι οφ, παιδιά…

Διαβάστε επίσης