Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρεεεε καημένοι! Σας έχουμε περάσει... πριονοκορδέλα 2 χρόνια και... μιλάτε;

Βρεεεε καημένοι! Σας έχουμε περάσει... πριονοκορδέλα 2 χρόνια και... μιλάτε;
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 - 14:59

Ντέρμπι. Μεγάλα ματς, εν πάση περιπτώσει. Το ντέρμπι του είπαμε, είναι ένα. Με τον ΠΑΟ. Αλλά ΟΚ, ας δεχθούμε, για την οικονομία της συζήτησης, να πούμε ότι απέναντι στους άλλους 4, πιο μεγάλους εκ των υπολοίπων, αντιπάλους του, δηλαδή τον ΠΑΟ, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, ο Θρύλος μετράει… 21 νίκες, σε 23 αγώνες, την τελευταία διετία!
Από τότε που το VAR μπήκε στη… ζωή μας, με τα καλά και τα στραβά του, από τότε που οι ξένοι διαιτητές έγιναν στα ντέρμπι… μονιμότητα, ο Θρύλος έχει μοιράσει… απίστευτο πόνο! Σε όλους τους απέναντι! ‘Εξυγιαντές’ και μη!

Πάμε να το κάνουμε, αναλυτικά: Σε σύνολο 18 αγώνων, κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με ξένους διαιτητές και VAR την τελευταία διετία, ο Ολυμπιακός έχει 10 νίκες και 2 μόλις ήττες (10-6-2). Αν προσθέσουμε και τον ανεβασμένο Άρη και πρέπει κανονικά, διότι με ισάριθμα πρωταθλήματα, με τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη (και νωρίτερα τα είχε κιόλας), δεν πρέπει να μένει έξω, τότε βλέπει το εξής: Ο Ολυμπιακός μετράει 15 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 23 αγώνες του… big 5!

Εντάξει είμαστε;

Διαβάστε επίσης