Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε...

Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε...
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 - 23:38
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Την επόμενη φορά που ο Κλάτενμπεργκ θα κάνει τηλεκριτική, ας κάνει μια παρένθεση για να μας πει ότι ο ήλιος βγαίνει από τη δύση. Άλλωστε, δεν θα είναι τίποτα μπροστά στο μέγεθος της ανακάλυψης κανονισμών που δεν υπάρχουν. Μετά το «εξυγιαντικό» μπούλινγκ που δέχθηκε, ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίρνει δυο δυο τα πέναλτι και η ΑΕΚ φωνάζει για περισσότερη εύνοια. Μια ωραία ατμόσφαιρα έχει γίνει η κατάσταση.

Για την ξεφεύγουμε: Περί τηλεκριτικής του προέδρου της ΚΕΔ ο λόγος. Κανονισμούς δεν ξέρει μόνο ο Άγγλος, ξέρουν πάρα πολλοί. Και να το προσέξει, επειδή προκαλεί γέλια.

Πώς τα καταφέρνει και αυτοαναιρείται στο ίδιο βίντεο, στο σημερινό (17/02) που αναλύει τα παιχνίδια της 22ης Αγωνιστικής;

Από τη μια πλευρά, ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί με την απόφαση των Καραντώνη, Φωτιά να μην μετρήσουν το γκολ του Αστέρα, στο ματς με τη Λαμία, αν και ο Μπαράλες, όπως αναφέρει ο Φωτιάς, «κάνει μια ελαφριά απώθηση» και έχει δίκιο!

Από την άλλη μεριά, ο ίδιος ο Κλάτενμπεργκ και όχι κάποιος άλλος θεωρεί ότι στο ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 δεν υπάρχει πέναλτι στον Χασάν, το οποίο έπρεπε να καταλογίσει ο Σκοτσέζος Μάντεν, επειδή τάχα ο Αιγύπτιος υπερβάλει! Άλλα έδειξε το δυναμόμετρο στην Τρίπολη, άλλα στη Λεωφόρο.

Και το κερασάκι στην τούρτα;

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ δίνει... ρεσιτάλ και ξεφεύγει στο χέρι του Σανκαρέ, στο δεύτερο πέναλτι που έπρεπε να δώσει ο Μάντεν στη Λεωφόρο. Το αριστερό χέρι του παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι στο τείχος στην εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά (88'), έχει πάει στη δεξιά πλευρά του για να καλύψει το κενό που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και στον Ιωαννίδη, ώστε να μην περάσει η μπάλα και ο Κλάτενμπεργκ θεωρεί ότι είναι σε φυσιολογική θέση.

Διαβάστε επίσης