Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν. Μασάμε. ΟΚ;

Δεν. Μασάμε. ΟΚ;
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 - 16:28

Τι άλλο θα συμβεί, άραγε, πριν πάει η ομάδα, να παίξει στην Ολλανδία; Το ένα πρόβλημα πίσω από το άλλο, τυχαίνουν, στον Πέδρο Μαρτίνς. Προβλήματα τα οποία, ΟΚ, μέσα στο ποδόσφαιρο είναι και μπορεί να συμβούν, κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αλλά να τυχαίνουν με αυτή τη συχνότητα και πριν από τις σημαντικές υποχρεώσεις του Θρύλου… δεν ξανάγινε!

Ένα είναι το μήνυμα, όμως, που στέλνει ΟΛΟΣ ο οργανισμός του Ολυμπιακού: Δεν. Μασάμε! Δεν μασάμε! Τόσο απλά! Δεν χάνεται αυτή η πρόκριση, όσα προβλήματα και αν τύχουν! Ο Ολυμπιακός είναι καλά δομημένος, έχει λύσεις, έχει έναν προπονητή, ο οποίος μπορεί να δουλέψει και να ξεπεράσει προβλήματα, τα οποία μπορεί να τύχουν και να κάνει την ομάδα να προχωρήσει.

«Όπως όλες οι μεγάλες ομάδες και είμαστε μεγάλη ομάδα θα κοιτάξουμε μπροστά και θα το ξεπεράσουμε. Δεν είναι το κατάλληλο σημείο για συμπεράσματα. Θα κοιτάξουμε μπροστά και θα το ξεπεράσουμε», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Και απώλεια δύο βαθμών, αλλά και τραυματισμοί, οι οποίοι δυσκολεύουν το έργο της ομάδας. Αλλά δεν μασάει! Θα βρει τις λύσεις και θα πάει στην Ολλανδία, για την πρόκριση! Δεν χάνεται η φάση των «16»!

Διαβάστε επίσης