Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είναι το πλάνο του Πέδρο!

Αυτό είναι το πλάνο του Πέδρο!
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 - 11:37

Απέναντι στην PSV, ο Ολυμπιακός κατεβαίνει για να παίξει την μπάλα του. Δεν κατεβαίνει για να κλειστεί πίσω και να περιμένει. Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι θα βρει μία επιθετική ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να σκοράρει γρήγορα και νωρίς. Ξέρει ότι θα δεχθεί πίεση, σε όλο το ματς, ή, τουλάχιστον, όσο αντέξει η PSV να πιέζει. Και ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχει προετοιμαστεί για να παίξει ένα παιχνίδι… ζωής ή θανάτου, με τον ΔΙΚΟ του τρόπο. Με το παιχνίδι του. Με τη δική του ταυτότητα, να κατατίθεται στο γήπεδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κατασταλάξει, ως προς την 11άδα. Τουλάχιστον για τα 10/11 αυτής, όπως γίνεται αντιληπτό. Η 11άδα που αντιμετώπισε την PSV στο πρώτο ματς, θα είναι εκείνη που θα παραταχθεί στο Φίλιπς Στάντιον, απόψε το βράδυ. Με μία δεδομένη αλλαγή. Ο Σεμέδο, αντί του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, θα είναι στο κέντρο της άμυνας, για τον Θρύλο, ο οποίος ξέρει καλά ότι θα χρειαστεί τον καλό Σεμέδο, απόψε στο γήπεδο της PSV!

Κατά τα άλλα, «παίζεται» μόνο μία θέση. Μία θέση στα εξτρέμ, για να είμαστε ακριβείς. Το Βαλμπουενά-Φορτούνης είναι το τελευταίο δίλημμα, το οποίο δείχνει να απασχολεί τον Μαρτίνς. Ο Μπρούμα θα είναι βασικός, στο άλλο άκρο. Συνοπτικά: Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, στην άμυνα, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, στα χαφ και Μπρούμα, Βαλμπουενά/Φορτούνης, Ελ Αραμπί, στην επίθεση, στο γνωστό αγαπημένο 4-3-3 του Πέδρο.

Διαβάστε επίσης

Σε περιμένει η επόμενη φάση! (photo)

Σε περιμένει η επόμενη φάση! (photo)

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να ταξιδέψει στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ξεπερνώντας απόψε (22:00) οριστικά, το εμπόδιο της Αϊντχόφεν!