Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε περιμένει η επόμενη φάση! (photo)

Σε περιμένει η επόμενη φάση! (photo)
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 - 10:37

«Δεν ήρθαμε να παίξουμε αμυντικά, αλλά να πάρουμε τη νίκη», είπε ο Πέδρο Μαρτίνς, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του. Και πράγματι, ο Πέδρο Μαρτίνς έτσι αισθάνεται ότι η ομάδα του πρέπει να προσεγγίσει απόψε, τον… τελικό, με αντίπαλο την PSV Αϊντχόφεν! Στο Φίλιπς Στάντιον, ο Θρύλος κυνηγάει, στις 22:00, την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ένα… μίνιμουμ, θα λέγαμε, για την αξία και τις ικανότητες αυτής της ομάδας, η οποία είναι έτοιμη να… τελειώσει τη δουλειά. Τη δουλειά, την οποία άρχισε πριν από μία εβδομάδα, στο Καραϊσκάκη, με το 4-2, επί των Ολλανδών.

Τα πλάνα του Μαρτίνς είναι έτοιμα. Και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να περιμένουμε, απόψε, να δούμε έναν Ολυμπιακό να παίζει… ταμπούρι. Αλλά δεν αναμένουμε να δούμε και έναν Ολυμπιακό… όσα πάνε και όσα έρθουν. Θα είναι πιο προσεκτικός, πιο προσηλωμένος στην τακτική του και στόχος του είναι να καταφέρει να μην επιτρέψει στην PSV να… ξεσαλώσει, μέσα στο ματς.

Πάμε, λοιπόν, για το μεγάλο βήμα! Πάμε για να δώσουμε το παρών στην κλήρωση της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ! Πάμε για να δώσουμε συνέχεια στην ευρωπαϊκή μας άνοδο! Πάμε γερά!

Διαβάστε επίσης

Μόνο γέλια για τη Superleague...

Μόνο γέλια για τη Superleague...

Ο Μπουτσικάρης τώρα θυμήθηκε να βάλει θέμα για τα γήπεδα, ξέχασε το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και το... χωράφι της Λαμίας, όταν έπαιξε ο Ολυμπιακός.