Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... κωμωδία του Κλάτενμπεργκ με Μ. Γκαγκάτση-Βάτσιο!

Η... κωμωδία του Κλάτενμπεργκ με Μ. Γκαγκάτση-Βάτσιο!
Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021 - 16:38
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Είσαι εγκληματίας και δεν θα σταματήσουμε στον Παπαπέτρου» είχε πει, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης στον διαιτητή Άρη Βάτσιο (Δυτικής Αττικής) στο ημίχρονο του πρώτου προημιτελικού αγώνα Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Λαμία 5-2. Ο Γκαγκάτσης και ο ΠΑΟΚ είχαν παράπονα επειδή ο ρέφερι ακύρωσε γκολ του Σφιντέρσκι γιατί είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Σβαμπ.

Η «αρχοντιά» του Κλάτενμπεργκ θα ήταν να βγει και να πάρει θέση για όσα είπε ο Γκαγκάτσης, όμως, από την περασμένη εβδομάδα που αποκαλύφθηκε το θέμα, με αφορμή την εκδίκασης της υπόθεσης στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και αναμένεται η ποινή, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έσπευσε να αμολήσει αετό. Όχι μόνο δεν σχολίασε πως είναι δυνατόν ο Γκαγκάτσης, πάντα με βάση το φύλλο αγώνα, να αφήνει αιχμές για την τιμωρία του Παπαπέτρου ή να φέρεται να λέει, πάντα με βάση το φύλλο αγώνα, «δεν θα σταματήσουμε στον Παπαπέτρου» και ο διεθνής ρέφερι να εξακολουθεί να μην ορίζεται.

Σα να μην έφτανε που ο Κλάτενμπεργκ δείχνει κατώτερος των περιστάσεων αλλά τον έβαλε και τέταρτο του Πολωνού Μαρτσίνιακ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ-Άρης. Μια επιλογή που ισοδυναμεί με πρόκληση ή αν προτιμάτε με... χαλί στον Γκαγκάτση.

Τι θέλει να μας πει ο... ποιητής;

Άραγε ποιος κάνει επίδειξη δύναμης;

Πρόλαβε και έμαθε την παροιμία για τον γάιδαρο και το σαμάρι;

Μπερδεύει τη Λωζάνη με την Κοζάνη;

Διαβάστε επίσης

Φοβήθηκε το κράξιμο και έκανε πίσω η ΕΠΟ

Φοβήθηκε το κράξιμο και έκανε πίσω η ΕΠΟ

Τελικά η κλήρωση Κυπέλλου μετά από παρέμβαση του Ολυμπιακού θα γίνει με παρουσία εκπροσώπων ομάδων που θα τραβήξουν και τα μπαλάκια. Άλλαξε και η ημερομηνία και θα γίνει στις 16/3.