Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Και στο τέλος κερδίζει… ο Ολυμπιακός! (videos)

Και στο τέλος κερδίζει… ο Ολυμπιακός! (videos)
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 - 10:37

Μαρσέιγ, PSV, Άρης. ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος. Παραδείγματα νικών, ή αποτελεσμάτων, ή προκρίσεων, τα οποία επιτεύχθηκαν την τελευταία στιγμή… Στο φινάλε! Εκεί όπου το πράγμα έδειχνε να… γλιστρά, μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού. Κοινός παρονομαστής, σε πολλά από τα παραπάνω, ο Χασάν. Τα έχουμε γράψει, πολλάκις, για τον Αιγύπτιο, ας μην αναλωθούμε πάλι στη σημασία της παρουσίας του, στην ομάδα.

Η ουσία είναι άλλη. Ο Ολυμπιακός τείνει να κάνει νόμο το «και στο τέλος κερδίζει ο Ολυμπιακός». Το έχει κάνει, ήδη, αρκετές φορές. Το έχει κάνει, ήδη, πράξη και έχει κερδίσει το δικαίωμα, να… ψιθυρίζεται, γύρω από το όνομά του. «Η ομάδα που δεν χάνει και στο τέλος παίρνει αυτό που θέλει». Μεγάλη υπόθεση. Σκληραίνει, έτσι, το… μέταλλό της, η ομάδα αυτή. Σκληραίνουν το «μέταλλό» τους, οι ποδοσφαιριστές της, ο προπονητής της. Όλο το σύνολο.

Μεγάλη υπόθεση. Και όσο περνάει ο καιρός και ο Ολυμπιακός το κάνει, ξανά και ξανά, γίνεται ολοένα και πιο σαφές, το πόσο αυτή η συνθήκη, ανεβάζει, συνολικά, την ομάδα.

Διαβάστε επίσης