Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Λαμία: Δεν ρισκάρει ο Μαρτίνς!

Ολυμπιακός-Λαμία: Δεν ρισκάρει ο Μαρτίνς!
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021 - 12:58

Θετικό για τον Ολυμπιακό, είναι το γεγονός ότι μέχρι την Πέμπτη, οπότε ο Θρύλος κοντράρεται με την Άρσεναλ, στον πρώτο από τους δύο αγώνες, της φάσης των «16», υπάρχουν αρκετές ημέρες, για αποκατάσταση και ανασύνταξη. Ο Πέδρο Μαρτίνς επιλέγει, έτσι, να βάλει και σήμερα, τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, στην 11άδα, κόντρα στη Λαμία. Με προφανή και ξεκάθαρο στόχο, το να… καθαρίσει, από νωρίς, την υπόθεση νίκη.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, κατά την οποία η Λαμία θα δυσκολέψει τον Ολυμπιακό, όπως αναμένεται σήμερα να κάνει. Ο Μαρτίνς παίρνει το σημερινό ματς πολύ σοβαρά, τόσο σε επίπεδο κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης, οι οποίοι θα τον φέρουν, ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, όσο και σε επίπεδο δοκιμών, ενόψει Άρσεναλ. Πρώτο μέλημα, βεβαίως, παραμένει η νίκη. Τα υπόλοιπα… έπονται.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει και σήμερα μία ομάδα με «βασικούς». Ο Σα επανέρχεται, η άμυνα σε πλήρη σύνθεση, με Λαλά, Όλεγκ, Μπα, Σωκράτη (ίσως δοκιμαστεί κάποια στιγμή στόπερ και ο Εμβιλά), στον άξονα ο Μπουχαλάκης με τον Εμβιλά και μπροστά Βαλμπουενά, Φορτούνη, Μπρούμα και Ελ Αραμπί. Φουλ επίθεση και σήμερα, από τον Ολυμπιακό, αναμένουμε και μένει να δούμε αν θα υλοποιηθεί, όντως, αυτό το πλάνο του Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης