Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νωρίς ακόμα, αλλά αυτό το πλάνο έχει ο Πέδρο…

Νωρίς ακόμα, αλλά αυτό το πλάνο έχει ο Πέδρο…
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 - 12:41

Οι 10 από τις 11 θέσεις της ομάδας, η οποία θα κοντράρει την Πέμπτη την Άρσεναλ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, δείχνουν να έχουν κλειδώσει. Ο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για άλλο ένα 4-3-3, από τα κλασσικά και δουλεμένα του, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Σε παιχνίδια, στα οποία έφερε αποτέλεσμα, νίκη, πρόκριση. Ο Θρύλος είναι έτοιμος για άλλη μία τέτοια πρόκληση, σε δύο χρόνους, με το πρώτο ματς, την Πέμπτη, να είναι ίσως, το πιο καίριο από τα δύο.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται, λοιπόν, να έχει αποφασίσει για τα 10/11 της ομάδας, την οποία θα παρατάξει, αφού με βάση τη φόρμα των ποδοσφαιριστών του, αλλά και τις διαθέσιμες επιλογές, δείχνει να έχει κατασταλάξει σε εκείνους στους οποίους θα ποντάρει.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον Σα, για το τέρμα. Στους Όλεγκ, Λαλά στα άκρα της άμυνας και τους Σωκράτη-Μπα, στο κέντρο αυτής. Τους Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκη, στο κέντρο του Ολυμπιακού, με τον Μπρούμα να είναι στο ένα άκρο της επίθεση και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή αυτής.

Επομένως, μένει, για άλλη μια φορά, το δίλημμα, στο ένα άκρο, της επίθεσης. Ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά ερίζουν για μία θέση στην 11άδα, για μία θέση στα άκρα του Ολυμπιακού, για το ματς με την Άρσεναλ. Και οι δύο έχουν καλό λόγο να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Ο μεν Φορτούνης είναι τρομερά φορμαρισμένος, ο δε Βαλμπουενά είναι… η επιτομή του «κάτι παραπάνω» για τον Θρύλο, σε αυτά τα ματς. Και οι δύο μπορούν να δώσουν πολλά. Ο ένας θα το κάνει, ερχόμενος από τον πάγκο… Δυστυχώς δεν γίνεται να παίξουν και οι δύο βασικοί… Και ο Μαρτίνς θα αποφασίσει εντός των προσεχών 48 ωρών, για το ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει το χρίσμα…

Διαβάστε επίσης