Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνς περιμένει Μπα για την ενδεκάδα

Ο Μαρτίνς περιμένει Μπα για την ενδεκάδα
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 - 21:35

Λίγες ημέρες έχουν μείνει για τη μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σε δύο 24ωρα την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη.

Η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά συνεχίζεται κανονικά, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο τεχνικός του Θρύλου, Πέδρο Μαρτίνς, έχει ήδη κάνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα απέναντι στην Άρσεναλ. Από την άλλη όμως αυτό το οποίο θέλει είναι να περιμένει και την κατάσταση του Ουσεϊνού Μπα.

Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα πως θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί, αλλά και ο Μαρτίνς από την πλευρά του θέλει να είναι σίγουρος για την κατάσταση του παίκτη του. Έτσι ώστε να ξέρει και ποιους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Πάντως υπάρχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του η περίπτωση του Γιαν Εμβιλά ως στόπερ, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αρνητική εξέλιξη με τον Μπα...

Θέση στην οποία είδαμε τον Γάλλο στο ματς με τη Λαμία στο πρωτάθλημα, μετά τον τραυματισμό του αμυντικού από τη Σενεγάλη.

Διαβάστε επίσης