Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανοιχτό βιβλίο με... εξώφυλλο ΠΑΟΚ

Ανοιχτό βιβλίο με... εξώφυλλο ΠΑΟΚ
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 - 23:25
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τελικά, ο Κλάτενμπεργκ θα πρέπει να υποτιμά τη νοημοσύνη των φιλάθλων. Νομίζει ότι μόνος αυτός έχει δικαίωμα να κάνει τηλεκριτική. Ουπς! Λάθος! Αυτό δεν είναι τηλεκριτική είναι ανοιχτό βιβλίο με... εξώφυλλο ΠΑΟΚ.

Στο πρωτάθλημα έγινε η 25η αγωνιστική, όμως ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν έχει καταλάβει πόσο έχει ξεφύγει. Φώναξε ο ΠΑΟΚ για επιθετικό φάουλ, πριν από το δεύτερο γκολ του Αρη, στο μεταξύ τους παιχνίδι (2-2), κατά σύμπτωση ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε...

Στην τηλεκριτική του για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ-Αρη 2-2, αν τα έλεγε αυτά στην Αγγλία θα γελούσαν μέχρι και οι καμινάδες του Νιούκαστλ, ασχολήθηκε με δήθεν επιθετικό φάουλ του Μαντσίνι στον Τσιγγάρα, άκουσον άκουσον στο κέντρο του γηπέδου, πριν το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Πάλι καλά που δεν έβηξε κανείς, για να...διαγνώσει και κόκκινη κάρτα.

Και για τα υπόλοιπα, έχουμε τα... αναμενόμενα, πάντα σε ρυθμό ΠΑΟΚ, ή αν προτιμάτε σε συμφωνία με τον Τάσο Κάκο! Ο Αγγλος θεωρεί ότι δεν είναι πέναλτι, αυτό που τελικά πήρε πίσω ο Πολωνός Μαρτσίνιακ και ότι σωστό αυτό που έδωσε στο 92'. Ο ... τρομερός Μαρκ «βλέπει» ότι ο Ινγκασον παίρνει τη μπάλα από τον Μπουσέ, όμως δεν μας λέει σε ποια τηλεόραση γίνεται αυτό, όμως δεν βλέπει το επιθετικό φάουλ του Ισλανδού στον Δεληζήση.

Αν στο Λευκό Πύργο πετάξει κάνα περιστέρι, μην απορήσετε αν ο Κλάτενμπεργκ το θεωρήσει αντικανονικό και βγάλει άκυρο κανένα γκολ κατά του ΠΑΟΚ. Τι να κάνουμε. Η... εξυγίανση έχει... φάση!

Διαβάστε επίσης