Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα» (video)

Μαρτίνς: «Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα» (video)
Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 - 00:43

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως ο διαιτητής πιθανόν να επηρεάστηκε από τις αντιδράσεις του πάγκου της αγγλικής ομάδας, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει μέχρι και την τελευταία του πιθανότητα για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Ελπίζαμε πως θα ξεκινήσει ο Μπα το προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπόρεσε να παίξει. Βάλαμε τον Εμβιλά στόπερ, άλλαξαν οι ισορροπίες στην ομάδα σε σχέση με τον σχεδιασμό που είχαμε κάνει. Μπήκε κάπως χωρίς αυτοπεποίθηση η ομάδα, κάπως φοβισμένη στα πρώτα 25 λεπτά.

Στη συνέχεια ανεβήκαμε και είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, όχι τις περισσότερες αλλά τις καλύτερες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή εικόνα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Αντί να το βάλουμε εμείς , το έβαλε ο αντίπαλος. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής πιστεύω πως επηρεάστηκε από τις αντιδράσεις των ανθρώπων της Άρσεναλ και στη φάση του δεύτερου γκολ της και σε πολλές φάσεις που ήταν στη μεγάλη πλειοψηφία υπέρ της και άλλαξε την ισορροπία του αγώνα. Θα έπρεπε να αναλύσει περισσότερο την φάση του γκολ πριν πάρει την απόφαση.

Για μας δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα πάμε να κερδίσουμε στην ρεβάνς και να κάνουμε το καλύτερο μπορούμε. Στο μυαλό μας δεν έχει τελειώσει τίποτα όσες ελπίδες έχουμε θα τις διεκδικήσουμε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης