Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να φύγουν όλοι, όχι μόνο ο Γραμμένος

Να φύγουν όλοι, όχι μόνο ο Γραμμένος
Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 - 00:19
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όχι, η ΕΠΟ δεν είναι σε αυτόματο πιλότο, όπως θέλουν να την παρουσιάσουν κάποιοι. Η ΕΠΟ είναι στα χέρια του συστήματος της «εξυγίανσης», όπου την έχει παραδώσει ο Γραμμένος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι πρόεδρος του... πουθενά. Και δικαιολογημένα δεν τον υπολογίζει κανείς αφού ο ΠΑΟΚ έχει παραδώσει τα ηνία στην ΑΕΚ για την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ, όπως τους αποκάλυψε ο Μπέος και δεν διέψευσαν.

Ο Γραμμένος, αν και έδειξε ότι άφησε την ομοσπονδία στα χέρια του συστήματος, δεν υπάρχει στο κάδρο για την επόμενη μέρα ούτε του δίνουν σημασία στο Πάρκο Γουδή, όπως επίσης και στις FIFA, UEFA, Υφυπουργείο Αθλητισμού δείχνουν να τον αγνοούν. Η κατάντια του είναι τέτοια που έχει καταγγείλει 4-5 φορές στις υπερκείμενες αρχές ότι υπάρχουν παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο αλλά σα να μην έφτανε που οι ξένοι δεν τον ακούνε, επειδή FIFA, UEFA, έχουν καλές σχέσεις με τον Αυγενάκη, ο Γραμμένος τα ακούει κιόλας από τους συμβούλους του.

Σε αυτή την απελπιστική κατάσταση παραλαμβάνει ο Ζαγοράκης την ΕΠΟ. Όμως, η λύση δεν είναι να φύγει μόνο ο Γραμμένος. Ούτε να αλλάξουν 3-4 παράγοντες στις εκλογές της 27ης Μαρτίου, αυτό θα μοιάζει σαν... άλλοθι. Η λύση είναι να φύγουν όλοι. Για να σταλεί το μήνυμα ότι η ΕΠΟ γυρίζει σελίδα.

-Ο παράγοντας της μεγάλης ΕΠΣ ο οποίος ερευνάται από την Επιτροπή Δεοντολογίας για παράνομη ανάμειξη σε εκλογές άλλων ποδοσφαιρικών ενώσεων θα είναι ταμίας της επόμενης διοίκησης όπως διαδίδουν κάποιοι ή θα κατέβει με άλλον υποψήφιο; Αν ισχύει το πρώτο ποιός μοίρασε τα πόστα; Παροιμία: Ουδείς προφήτης στον τόπο του...

-Στην επόμενη διοίκηση θα είναι εκ νέου υποψήφιος και ο παράγοντας που τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας αλλά καθυστερούσαν με αποτέλεσμα να μην εκπέσει από σύμβουλος της διοίκησης; Παροιμία: Χωρίς φωτιά, καπνός δεν βγαίνει.

- Ο νεοδημοκράτης παράγοντας που έβγαινε στα... παραθύρια και καλούσε τον Μητσοτάκη να μαζέψει τον Αυγενάκη, θα είναι και στην επόμενη διοίκηση; Πρόλαβε να σβήσει τη ...φωτιά που άναψε με τον πυρσό του; Το γύρισε στο... τσάμικο;

Διαβάστε επίσης