Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός θα πει...

Ολυμπιακός θα πει...
Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 - 01:34

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Άρσεναλ, στον πρώτο αγώνα των «16» του Europa League, έφερε στεναχώρια και απογοήτευση. Άλλωστε, η αίσθηση που έμεινε είναι ότι μπορούσε να πάρει κάτι καλό απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα.

Λάθη των παικτών του, λάθη διαιτητικά, όπως η καθοριστική φάση του δεύτερου τέρματος στο 79’ με το φάουλ του Γκάμπριελ στον Εμβιλά, ήταν εκείνα που έκαναν τη διαφορά και στέρησαν από τον Ολυμπιακό ένα θετικό αποτέλεσμα.

Λογικό είναι να μένει μία πικρία στο φινάλε, μιας και η ομάδα μπορούσε και άξιζε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να διεκδικήσει με πολύ καλύτερες πιθανότητες την πρόκριση στο «Emirates».

Εντάξει, τώρα δύσκολα γυρίζει η κατάσταση, αλλά ο Ολυμπιακός θα πάει στο Λονδίνο με στόχο να κοιτάξει την Άρσεναλ στα μάτια, να φανεί ανταγωνιστικός και αν πέσει να το κάνει με ψηλά το κεφάλι.

«Δεν κοιμήθηκα καθόλου είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί πιστεύαμε όλοι μας σε κάτι καλύτερο. Δημιουργήσαμε τρεις πάρα πολύ καλές ευκαιρίες. Τώρα όμως πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε. Θέλω, όμως, να αναφερθώ στο παιχνίδι με την Άρσεναλ γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο τι μπορούμε να κάνουμε και το οφείλουμε στον εαυτό μας και στον κόσμο μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε στα προημιτελικά».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Μαντί Καμαρά. Ολυμπιακός θα πει να έχεις χάσει από μία ανώτερη ομάδα αλλά να είσαι σκασμένος γιατί δεν πήρες κάτι καλό.

Ολυμπιακός θα πει να είσαι στεναχωρημένος που έχασες από την Άρσεναλ στους «16» του Europa League ενώ ένιωθες και έβλεπες ότι την έχεις.

Ολυμπιακός θα πει να παίζεις ακόμη στην Ευρώπη, μέσα Μαρτίου, και να μη μπορείς να δεχτείς ότι το πιθανότερο είναι να μη συνεχίσεις στα προημιτελικά.

Ολυμπιακός θα πει να λες ότι θα πας στο Λονδίνο και ό,τι βγει, γιατί το πιστεύεις. Το είπε, εμμέσως, και ο Καμαρά. «Τρέλα». Άλλωστε, εκεί που σταματάει η λογική, αρχίζει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός θα πει...

Διαβάστε επίσης