Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιχείρηση «ΑΕΛ», με ροτέισον και διαχείριση

Επιχείρηση «ΑΕΛ», με ροτέισον και διαχείριση
Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 - 10:00

Ο Ολυμπιακός, καλώς ή κακώς, δεν έχει το περιθώριο να σταθεί, περισσότερο, στην ήττα από την Άρσεναλ, στο Καραϊσκάκη. Έγινε, δεν αλλάζει και το μόνο που μπορεί να κρατήσει, από αυτό το ματς, ο Θρύλος, είναι το να δουλέψει και να διορθώσει τα λάθη του. Και, εδώ που τα λέμε, χρειάζεται και ένα… γιατρικό. Το οποίο μπορεί να βρει, εμμέσως, στο ματς με την ΑΕΛ.

Τι εννοούμε «εμμέσως»; Εννοούμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει… αυτό ως στόχο. Η… «γιατρειά», από το άσχημο αποτέλεσμα, κόντρα στην Άρσεναλ, θα έρθει υποσυνείδητα, με τη νίκη επί των «βυσσινί». Ο Μαρτίνς το ξέρει και έτσι θα κοιτάξει να φρεσκάρει την ομάδα του, αλλά και να δώσει σε παίκτες, οι οποίοι έδωσαν «μάχη» κόντρα στους Λονδρέζους, την ευκαιρία να φτιάξουν την ψυχολογία τους. Δεν πάει ο Ολυμπιακός να… γιατρευτεί, κόντρα στην ΑΕΛ. Πάει να νικήσει, για να πάρει το τρίποντο και να συνεχίσει προς το 46ο. Να συνεχίσει προς τον μεγάλο του στόχο, στη σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μαρτίνς έχει μπροστά του αγώνα πρωταθλήματος, πριν σχεδιάσει τη ρεβάνς με την Άρσεναλ. Και εκεί επικεντρώνεται. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να κάνει αλλιώς. Και ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Γνωρίζουν άπαντες, καλά, στο Ρέντη, πως τα πλέι οφ δεν θα είναι… τυπική διαδικασία. Κάθε άλλο… Θα είναι… πόλεμος και ως τέτοιο ετοιμάζονται να τα ζήσουν. Θα δούμε πολλά, σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και θα φανεί από νωρίς…

Έτσι, το μεγαλύτερο κλισέ της ποδοσφαιρικής ζωής, το «ένα-ένα τα ματς», βρίσκει εδώ εφαρμογή. Και ουσία. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το ματς με την ΑΕΛ, για πολλούς λόγους. Και μετά να δει τη ρεβάνς με την Άρσεναλ.

Διαβάστε επίσης