Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σωκράτης: Εξελίσσεται ήδη σε ηγέτη της άμυνας! (video)

Σωκράτης: Εξελίσσεται ήδη σε ηγέτη της άμυνας! (video)
Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 - 14:17

Ο Ολυμπιακός έκανε, την περασμένη μεταγραφική περίοδο, ακόμη μία μεταγραφική υπέρβαση. Έντυσε στα ερυθρόλευκα έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο! Έναν παίκτη με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, σε ομάδες-μεγαθήρια και σε πρωταθλήματα από το πάνω ράφι. Με εμπειρία στην Ευρώπη, με παραστάσεις τεράστιες, με τη Εθνική. Έναν παίκτη-ηγέτη, εκεί όπου κάθε ομάδα ονειρεύεται να τον έχει: Στο κέντρο της άμυνας.

Ο Σωκράτης εξελίσσεται ήδη στον ηγέτη της άμυνας του Ολυμπιακού, βέβαια. Αγώνα με τον αγώνα, παίρνει ολοένα και περισσότερο τα… πάνω του. Ολοένα και περισσότερο βγάζει στο χορτάρι την ηγετική του παρουσία. Και δίνει στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να χτίσει επάνω του, την άμυνα του μέλλοντος. Ο Σωκράτης είναι σε εξαιρετική ηλικία, έχει ακόμη χρόνια μπάλας μπροστά του και, το καλύτερο; Τρομερή εμπειρία και παραστάσεις, από ανώτερα πρωταθλήματα.

Σε αυτή τη δύσκολη καμπή, με τον Μπα και τον Σεμέδο στα… πιτς, ο Σωκράτης βγαίνει μπροστά. Παίρνει την άμυνα του Ολυμπιακού από το χέρι και την καθοδηγεί. Ακόμη και κόντρα στην Άρσεναλ, είχε εξαιρετικές στιγμές και συνολικά ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου. Γεγονός που δείχνει πόσο εύκολα και γρήγορα προσαρμόζεται, στις ανάγκες του Θρύλο και στα δεδομένα της νέας του ομάδας. Αυτά για όσους έλεγαν ότι ο Θρύλος τον πήρε για να… νικήσει επικοινωνιακά την ΑΕΚ…

Διαβάστε επίσης