Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίεση ψηλά! Έτσι θα βρει ο Θρύλος αυτό που ψάχνει! (videos)

Πίεση ψηλά! Έτσι θα βρει ο Θρύλος αυτό που ψάχνει! (videos)
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 - 13:39

Το μάθημα το οποίο πήρε ο Ολυμπιακός, από το πρώτο παιχνίδι, με αντίπαλο την Άρσεναλ, δεν είχε να κάνει τόσο με το ανασταλτικό κομμάτι. Προφανώς, τα όποια λάθη έγιναν, στο παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε επίπεδο άμυνας, λάθη που έφεραν τα γκολ των Λονδρέζων, δεν έμειναν δίχως ανάλυση και δεν πέρασαν απαρατήρητα. Αλλού είναι, όμως, το ζουμί. Ο Μαρτίνς ξέρει καλά, όπως το ξέρουν και οι παίκτες του, ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να χτυπήσει, απόψε το βράδυ, με γκολ! Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς!

Για να έρθουν τα γκολ, υπάρχουν αρκετοί τρόποι. Όμως ένας είναι… πρακτικά δεδομένος. Στην υπερβολή του, ΟΚ, αφού δεδομένο δεν είναι τίποτα στην μπάλα. Αλλά είναι σαφές ότι η Άρσεναλ είναι τρωτή και γίνεται ακόμη πιο τρωτή, όταν πιεστεί! Όταν πιεστεί ψηλά και έντονα!

Το ξέρει ο Μαρτίνς αυτό. Το είδε δει και πριν έρθουν οι Λονδρέζοι, στο Φάληρο, για το πρώτο ματς. Το ήξερε και είχε ζητήσει από τους παίκτες του, να το εφαρμόσουν. Δεν είναι εύκολο, φυσικά, να βγει σε απόλυτο βαθμό. Αλλά όταν ο Ολυμπιακός το έκανε σωστά και το πέτυχε, άνοιξε διάπλατα τον δρόμο, για να βρει γκολ. Το ίδιο πρέπει να κάνει και απόψε. Κάτι ανάλογο αυτού που έκανε ο Ελ Αραμπί, στο 1-1.

Διαβάστε επίσης

Δαμάσι: Άλλοι 8 οικίσκοι - δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη, έφτασαν στους σεισμοπαθείς (video)

Δαμάσι: Άλλοι 8 οικίσκοι - δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη, έφτασαν στους σεισμοπαθείς (video)

Στο πολύπαθο Δαμάσι, όπου οι κάτοικοι μετρούν ακόμα τις πληγές τους μετά το χτύπημα του εγκέλαδου, έφτασαν άλλοι οκτώ από τους συνολικά 20 οικίσκους για τους σεισμοπαθείς δωρίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.