Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν νομίζετε ότι τώρα θα χαλαρώσουμε, περιμένετε να δείτε τον Ολυμπιακό!

Αν νομίζετε ότι τώρα θα χαλαρώσουμε, περιμένετε να δείτε τον Ολυμπιακό!
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 - 01:23

Ωραίο ήταν το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, αλλά σταμάτησε στο Λονδίνο με μεγάλο «διπλό» βέβαια. Έτσι αποχαιρέτησε ο Ολυμπιακός τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος, έχοντας αποκλειστεί στη φάση των «16» του Europa League από την Άρσεναλ.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους εξ ολοκλήρου στις εγχώριες διοργανώσεις, στο νταμπλ. Το θέλουν πολύ. Και φέτος. Και αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ την Κυριακή με αντίπαλο τον Άρη (21/3, 17:15).

Και αν κάποιοι νομίζουν ότι τώρα θα χαλαρώσουμε, περιμένετε και θα δείτε τον Ολυμπιακό.

Η χαοτική διαφορά ανάμεσα στον Θρύλο και τους αντιπάλους τους αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στη βαθμολογία. +16 από τον Άρη, +19 από την ΑΕΚ, +20 από τον ΠΑΟΚ, +22 από τον Παναθηναϊκό, +25 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Και αν αναρωτιέστε ακόμη γιατί αναφέρουμε την τόσο μεγάλη διαφορά από Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, λες και έχουμε τον ίδιο στόχο, η απάντηση είναι ότι με καμία ομάδα δεν έχουμε τον ίδιο στόχο έτσι κι αλλιώς. Απλώς καταγράφουμε τα στοιχεία. Και συνεχίζουμε...

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το παιχνίδι με την Άρσεναλ και την πολύ καλή εμφάνισή του που συνοδεύτηκε με το «διπλό» και προχωράει παρακάτω. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, γιατί μένει η αίσθηση ότι μπορούσε να την αποκλείσει και να συνεχίσει στα προημιτελικά, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Και επειδή συνεχίζεται, μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με τον Άρη. Σκεφτείτε τι ζημιά τους έχει κάνει ο Θρύλος και πόσο χάλια είναι οι «σύμμαχοι» που πλέον το παιχνίδι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος είναι με αντίπαλο τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το Λονδίνο και σίγουρα υπάρχει κόπωση από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς. Υπάρχει, όμως, εξαιρετική φυσική κατάσταση, κάτι που αποθέωσε στον Ολυμπιακό και ο Μικέλ Αρτέτα.

Υπάρχει, όμως, και μεγάλη δίψα για νέες επιτυχίες. Ο Θρύλος μπαίνει με... φτερά στα πλέι οφ και θέλει να συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι και σε αυτά τα 10 παιχνίδια που έμειναν μέχρι να σηκώσει και το 46ο...

Διαβάστε επίσης