Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λογιστική αποτίμηση της πορείας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: Μέρα 2η (photo + videos)

Λογιστική αποτίμηση της πορείας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: Μέρα 2η (photo + videos)
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 - 10:58

Τα κομπιουτεράκια έχουν πάρει φωτιά. Τα τεφτέρια γεμίζουν αριθμούς και ποσά και οι μαθηματικές εξισώσεις φουντώνουν και προσπαθούν, η μία μετά την άλλη, να βρουν λύση! Η καραμέλα, την οποία η προπαγάνδα εις βάρος του Θρύλου, πιπιλάει (σικ) από χθες, έχει γεύση… οικονομικο-φοροτεχνική. Κάτι σε λογιστή, υπάλληλο τελωνείου, προϊστάμενο Δ.Ο.Υ. και λοιπά, φέρνει στο μυαλό.

Έναν κλασσικό τύπο, απ’ αυτούς που βλέπαμε στις ταινίες με τον Χορν, με τα μανίκια φορεμένα, πάνω από το πουκάμισο, για να μη λερωθεί με μελάνι.

Δεν σταματάει η καραμέλα με τα ευρω-οικονομικά του Θρύλου. Και όλα αυτά για να μας πείσει ότι ο Μαρινάκης… δεν έκανε τίποτα, με αυτά τα λεφτά, για τον Ολυμπιακό. Γιατί αν τα είχαν πάρει εκείνοι θα είχαν σηκώσει από τρία Τσου Λου. Ο καθένας, ε;

Τέλος πάντων, μην το κουράζουμε και πολύ. Είναι μόλις η 2η μέρα της λογιστικής αποτίμησης της πορείας του Ολυμπιακού, από τον εξαιρετικό και αντικειμενικό Τύπο. Σήμερα ας πούμε, βλέπουμε στο πρωτοσέλιδο της Live Sport, τι έβγαλε ο Θρύλος, από την Ευρώπη. Εντάξει, χρειάζεται μία αναφορά παραπάνω, σε περίπτωση που έχασε κανείς το μέτρημα. Λογικό, το κατανοούμε.

Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα!

Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες!

Και πάει λέγοντας…

Διαβάστε επίσης