Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρεμιέρα με αγωνία, για τις επιστροφές…

Πρεμιέρα με αγωνία, για τις επιστροφές…
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 - 11:59

Να φύγουμε, για λίγο, από την κωμωδία των «συμμάχων» και τα… κατορθώματά τους, στην προπαγάνδα κατά του Θρύλου. Και να πάμε στα αγωνιστικά, αφού αύριο αρχίζει η περίοδος… «κυνηγιού εξυγιαντών». Αρχίζουν τα πλέι οφ! Ο Θρύλος παίρνει, ξανά, τα αγωνιστικά πιστόλια του, αυτά που μοστράρει ο Ελ Αραμπί, βρε παιδί μου, κάθε φορά που παστελώνει την μπάλα, στα αντίπαλα δίχτυα. Και ετοιμάζεται για να… κυνηγήσει «εξυγιαντές». Και να τους στείλει εκεί όπου αξίζουν. Στην ποδοσφαιρική «άβυσσο».

Ο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα του, με αρκετά προβλήματα, αλλά και με ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή του, μετά την αναμέτρηση στο Λονδίνο. Η οποία και πολύ κοντά, στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Άρη ήταν, αλλά και πάρα, μα πάρα πολλή ενέργεια χρειάστηκε, για να καταφέρει ο Θρύλος να φύγει νικητής (έστω και αν δεν προκρίθηκε) από το Λονδίνο.

Τώρα, μία ημέρα, πριν την πρώτη σέντρα του Ολυμπιακού, στα πλέι οφ, ο Μαρτίνς περιμένει να δει τι γίνεται με Χασάν, Βαλμπουενά, Σεμέδο, αλλά και Μπα. Ο τελευταίος έπαιξε στο Emirates, προερχόμενος από τραυματισμό και δεν είναι σίγουρο ότι ο Μαρτίνς θα τον ρίξει ξανά στη «μάχη», κόντρα στον Άρη. Για τους άλλους θα φανεί σήμερα, εάν μπορούν να δώσουν το παρών, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο. Στα ευχάριστα είναι οι, όπως όλα δείχνουν βέβαιες, επιστροφές των Βρουσάι και Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Διαβάστε επίσης