Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μα, ρόμπες παντού; Και στην άλλη άκρη της γης;

Μα, ρόμπες παντού; Και στην άλλη άκρη της γης;
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 - 10:38

Οι τελευταίες δηλώσεις του Ραφίνια (σας μεταφέραμε κάποιες από αυτές και χθες) έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και για άλλη μια φορά εκθέτουν την θλιβερή προπαγάνδα, εις βάρος του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτή που λέει ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού… δεν βάζει λεφτά στην ομάδα. Δεν μπορεί, θα την έχετε ακούσει και εσείς. Κάπου θα την πήρε το μάτι σας, είναι πολλά τα… παπαγαλάκια που έχουν μάθει και τη λένε… παπαγαλία. Και έρχεται τώρα κάποιος… Ραφίνια, ο οποίος έχει… περισσότερους τίτλους, από τις ομάδες που στηρίζουν, προπαγανδίζοντας εις βάρος του Ολυμπιακού και τους… ισοπεδώνει.

Τι είπε, μεταξύ άλλων, ο Ραφίνια; «Χαμήλωσα τις απαιτήσεις μου για να γυρίσω στη Φλαμένγκο. Δέχτηκα να πάρω λεφτά το 2022. Όμως κάποιοι είναι θυμωμένοι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Είχα μία προσφορά τότε από τον Ολυμπιακό με τα τριπλάσια λεφτά από την αμοιβή μου στη Φλαμένγκο. Ήταν μία μοναδική περίπτωση», είπε ο τεράστιος Βραζιλιάνος παίκτης.

Ναι, αλλά η προπαγάνδα μας λέει ότι ο Μαρινάκης δεν δίνει λεφτά στην ομάδα. Δεν βάζει, ρε παιδί μου. Μόνο… παίρνει. Μα, ρόμπες παντού; Και στην άλλη άκρη της γης, ρε φίλε; Να ξεφτιλίζονται με αυτό τον τρόπο… από την Κίνα, μέχρι τη Βραζιλία; Τι κωμωδία έχει καταντήσει πλέον, η προπαγάνδα…

Διαβάστε επίσης