Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλικό είναι, ας κάνουμε και καμιά τελική, ε;

Φιλικό είναι, ας κάνουμε και καμιά τελική, ε;
Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 - 12:42

Νέο ματς έχει μπροστά της, αύριο Κυριακή, το βράδυ, η Εθνική Ελάδας, απέναντι στην Ονδούρα. Αντίπαλος σαφώς μικρότερης δυναμικότητας, από την Ισπανία, την οποία αντιμετώπισε ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Και ο Φαν’τ Σιπ καλείται να εμφανίσει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, εκεί όπου ήταν όνειρο της ΕΠΟ της «εξυγίανσης», να πάει την Εθνική, μία ομάδα, η οποία δεν θα… φοβάται και τη σκιά της.

Απέναντι στην Ισπανία, η Εθνική κόντεψε να μείνει… χωρίς τελική, αν δεν ήταν και ο Μασούρας, να πάρει το πέναλτι, από το οποίο ήρθε το 1-1. Κόντρα στην Ονδούρα, θα ήταν… καλό, η Ελλάδα να κάνει καμιά τελική παραπάνω και να… δείξει κάτι. Να εμφανίσει δείγματα ομάδας ικανής να… παράξει ποδόσφαιρο, στον αγωνιστικό χώρο. Και όχι μόνο δείγματα ομάδας, ικανής να… καταστρέφει το ποδόσφαιρο του αντιπάλου, μέχρι να κάνει κάνας παίκτης του Ολυμπιακού καμιά αξιόλογη προσπάθεια και να βρει γκολ ή τελική.

Οι «παπαγάλοι» ακούνε; Ή είναι.. εκστασιασμένοι από το… υπερηχητικό ποδόσφαιρο που διδάσκει ο Φαν’τ Σιπ; Γιατί τόσες μέρες ξέρουν μόνο να… αποθεώνουν το… τίποτα που έδειξε η Ελλάδα, κόντρα στην Ισπανία και να τα βάζουν με όσους έχουν πραγματικές απαιτήσεις, από τη «γαλανόλευκη» και δεν αρκούνται στο να τη βλέπουν να… τρέμει, απέναντι σε ομάδες υψηλής δυναμικότητας…

Διαβάστε επίσης