Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σημασία του νέου συμβολαίου στον Ματιέ (videos)

Η σημασία του νέου συμβολαίου στον Ματιέ (videos)
Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021 - 10:58

Ούτε η ηλικία, ούτε η χρηματική αξία, καθορίζουν το ρόστερ του Ολυμπιακού. Στον Θρύλο δεν αποφασίζουν αν θα κρατήσουν ή αν θα πάρουν έναν παίκτη, ανάλογα με το αν είναι «λίγο πιο μεγάλος από ότι πρέπει» ή με το αν είναι «λίγο πιο ακριβός από ότι πρέπει». Η επέκταση της συμφωνίας του Ολυμπιακού, με τον Ματιέ Βαλμπουενά, το αποδεικνύει, για άλλη μια φορά. Στον Θρύλο ποντάρουν μόνο στην αξία! Μόνο στην προσφορά του εκάστοτε ποδοσφαιριστή.

Και τι έγινε, λοιπόν, αν ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι σε προχωρημένη, ποδοσφαιρικά, ηλικία; Είναι, πάνω από όλα, σε προχωρημένη, ποδοσφαιρικά, αξία. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει δώσει τα πάντα στον Θρύλο, αυτά τα δύο χρόνια που είναι εδώ. Και ετοιμάζεται να το τριτώσει, δείχνοντας σε όλους ότι βρήκε, εδώ, το λιμάνι του.

Ο Ολυμπιακός, παράλληλα, καθιστά σαφές, σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, ότι… εξίσωση είναι απλή και δεν απαιτεί εξελιγμένα μαθηματικά: Δουλεύεις και προσφέρεις ίσον ανταμείβεσαι. Τόσο απλό. Και σαφές, προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο Ολυμπιακός κρίνει μόνο ποδοσφαιρικά. Δεν έχει σημασία αν ο ποδοσφαιριστής είναι 35 ή 25. Αν αξίζει, θα φορά τη φανέλα. Τόσο απλό. Δεν έχει σημασία, αν ποδοσφαιριστής κοστίζει 700.000 ευρώ, ή 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Αν αξίζει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα τα δώσει, για να φορά ο ποδοσφαιριστής τη φανέλα… Τόσο ΑΠΛΟ.

Και, στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Και τον, σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία, Βαλμπουενά, να… σκίζεται, κάθε φορά που πατάει το χορτάρι, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, να παίξει μπάλα… Τόσο απλό…

Διαβάστε επίσης