Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν νευρικό τσιουάουα, μπροστά σε πιτ μπουλ (video)

Σαν νευρικό τσιουάουα, μπροστά σε πιτ μπουλ (video)
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - 11:40

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει, κάθε φορά που ο Ολυμπιακός πηγαίνει να παίξει στην Τούμπα. Ή και κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ έρχεται στο Καραϊσκάκη. Θα το περιγράψουμε γλαφυρά, αλλά άκρως ρεαλιστικά. Έχετε δει κάτι μικρά σκυλάκια, κάτι νευρικά, τύπου τσιουάουα, σε κάτι βιντεάκια που κυκλοφορούν στο ίντερνετ; Από εκείνα που στέκονται μπροστά σε ένα πιτ μπουλ, ας πούμε και γαυγίζουν νευρικά και ασταμάτητα! Χοροπηδάνε από ‘δω κι από ‘κει, κουνάνε ακατάσχετα την ουρά και προσπαθούν, γενικά, να κάνουν απίστευτο σαματά! Και το πιτ μπουλ κοιτάζει ακίνητο και ήρεμο, τον μικρούλη μπροστά τους, να… οδύρεται, για να τραβήξει λίγο το ενδιαφέρον και να δείξει ότι… το ‘χει.

Κάπως έτσι κάνει ο ΠΑΟΚ, όταν συναντά τον Ολυμπιακό. Όταν τα 3 πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ, συναντούν τα 46 (πλέον) της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Φωνές, κακό, «κάνε τους, δείξε τους, φτιάξε τους» και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Γιατί αυτό είναι, στο τέλος της μέρας. Χαριτωμένο και τίποτα παραπάνω. Δεν μιλάμε για άλλες εκφάνσεις της κόντρας Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, αυτό τον «πόλεμο» εις βάρος του Ολυμπιακού, του οποίου ο ΠΑΟΚ ηγείται, εξωαγωνιστικά. Άλλο αυτό. Αλλά αγωνιστικά, όταν ο Ολυμπιακός τίθεται, απέναντι στον ΠΑΟΚ, είναι σαν να βλέπεις ένα τσιουάουα να «χτυπιέται» μπροστά σε ένα πιτ μπουλ.

Και για να φέρουμε την αναλογία εκεί που πρέπει, ο μόνος που το τσιουάουα γλιτώνει (την 5άρα) είναι λόγω της ηρεμίας και του αυτοελέγχου του πιτ μπουλ. Λίγο όταν αφήνεται, έχουμε τέτοια…

Διαβάστε επίσης