Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Άγριος πόλεμος» μεταξύ των golden boys της ΕΠΟ

«Άγριος πόλεμος» μεταξύ των golden boys της ΕΠΟ
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 - 20:39
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί το... περιβόλι της ΕΠΟ αφού το ένα σύστημα φεύγει και έρχεται το άλλο. Το... σύνθημα μεταξύ των golden boys της ΕΠΟ είναι «ο σώζων εαυτόν σωθήτω»... Με αφορμή την εκλογή του Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ μαίνεται «άγριος πόλεμος» και... χρυσά μαχαιρώματα. Για να γίνει και αντιληπτό πόσο... σκληρά είναι τα πράγματα αξίζει να αναφέρουμε ότι απαγόρευσαν στον Ζαγοράκη να δημιουργήσει γραφείο συμβούλων του στην ΕΠΟ.

Ο λόγος είναι ότι για να βάλουν αυτούς που θέλουν να... τρέχουν την ομοσπονδία και να μην περάσει ο Ζαγοράκης δικά του άτομα. Ο πόλεμος μεταξύ των golden boys... άναψε επειδή αναμένονται αλλαγές, αν και οι συγκεκριμένοι είναι αυτοί που... ρίζωσαν το σύστημα της «εξυγίανσης».

Όμως, οι ισορροπίες άλλαξαν επειδή ο Δέδες έφυγε από Εκτελεστικός Γραμματέας, έβαλαν στη θέση του τον Φιλιππούση (με τον Ολυμπιακό να έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, θεωρώντας παράνομη την αναβάθμισή του) και παράλληλα προσελήφθη και ένα ακόμη άτομο, μια ακόμη δικηγόρος στην νομική υπηρεσία της ΕΠΟ. Να προστεθεί και ότι οι περισσότεροι προσελήφθησαν ως ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ, άρα, να ένας ακόμη λόγος για εκκαθαρίσεις. Να μην παραβλέψουμε ότι υπάρχουν συμβάσεις που λήγουν στο τέλος του μήνα.

Για να διαπιστώσετε τι γίνεται, ήδη διέρρευσε ότι για το νέο οργανόγραμμα της ΕΠΟ, για τις τοποθετήσεις διευθυντών, τις αλλαγές πόστων κάποιων υπαλλήλων και όλα τα σχετικά δεν πρόκειται να αποφασίσει ο Ζαγοράκης αλλά «αυτοί που ξέρουν». Κι όμως, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τα δέχεται όλα αυτά. Λες και ο ίδιος δεν έχει σχέδια για το ποδόσφαιρο ή για να ακριβολογούμε λες και σχέδιά του είναι «τα θέλω» των ΑΕΚ (κατά πρώτο λόγο) και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης