Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Τους ξεβρακώνει στο γήπεδο με το +24 και οι άλλοι ξεφτιλίζονται μόνοι τους!

Ολυμπιακός: Τους ξεβρακώνει στο γήπεδο με το +24 και οι άλλοι ξεφτιλίζονται μόνοι τους!
Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 - 01:18

Κάνει ο Ολυμπιακός μία κακή εμφάνιση, πέφτουν πάνω του να τον «φάνε». Κάνει ο Ολυμπιακός μία ήττα, φέρνει μία ισοπαλία, το ίδιο. Λες και πρέπει με κάθε τρόπο, με κάθε βρώμικη προπαγάνδα, να πείσουν τον κόσμο (ποιον κόσμο, όμως;) ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι δίκαια πρώτος, ή ότι δεν έχει δίκαια τόσο μεγάλη διαφορά.

Τα πράγματα, όμως, είτε είσαι οπαδός του Ολυμπιακού, είτε υποστηρίζεις άλλη ομάδα, είναι απλά. Απλά και ξεκάθαρα.

Ο Ολυμπιακός τους ξεβρακώνει όλους στο γήπεδο. Εκεί που έχει αποκτήσει με το σπαθί του το +24 από ΠΑΟΚ και Άρη, το +27 από την ΑΕΚ, το +31 από τον Παναθηναϊκό. Και δείχνει την πολύ μεγάλη διαφορά που τον χωρίζει από τους αντιπάλους του.

Το ότι οι άλλοι, ή κάποιοι, τέλος πάντων, προσπαθούν μετά από κάποιο στραβό αποτέλεσμα ή μία κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού να «πείσουν» ότι δεν είναι και τόσο ανώτερος όσο δείχνει η βαθμολογία, είναι αυτοξεφτίλισμα.

Το να προσπαθείς να αμφισβητήσεις ακόμα και τώρα την κυριαρχία και την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, δείχνει και πόσο ξεφτίλας είσαι. Ξεκάθαρα πράγματα. Καλά, όχι ότι μας αφορά κιόλας έτσι. Εμείς απλά γελάμε μαζί τους.

Ο Ολυμπιακός τους ξεβρακώνει στο γήπεδο και άλλοι επιλέγουν να ξεφτιλίζονται μόνοι τους με τη γνώμη τους. Λες και μας ενδιαφέρει. Λες και δεν έχουμε μάτια να βλέπουμε... Είναι μυθικό αυτό που γίνεται τις λιγοστές φορές που ο Ολυμπιακός είτε δεν ήταν καλός, είτε γκέλαρε. Βέβαια, πέρα από το τι λέμε και το τι γράφουμε εμείς, πιο πολύ μετράει αυτό που βγαίνει στο γήπεδο. Και αυτό που βγαίνει στο γήπεδο «φέρνει» τον Ολυμπιακό τουλάχιστον δύο σκάλες πάνω από τους άλλους.

Τα φιλιά μας...

Διαβάστε επίσης