Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 - 18:00

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming: Ματς Κυπέλλου απόψε και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο δεύτερος ημιτελικός του θεσμού μετά το 1-1 των δύο ομάδων στα Γιάννενα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το εισιτήριο για τον τελικό, έτσι ώστε να διεκδικήσουν για δεύτερη σερί σεζόν την κατάκτηση του νταμπλ. Από τη στιγμή που έχουν ήδη κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο και του φετινού πρωταθλητή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του θέλει να γράψει ιστορία, έχοντας φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Αργύρης Γιαννίκης, συμπεριέλαβε στην αποστολή του συνολικά 25 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα που έχει στο Καραϊσκάκη. Αναλυτικά στην αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων έχουν συμπεριληφθεί οι Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σάλιακας, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Τριάδης, Νάουμετς, Λώλης, Καρτάλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Δούμτσης, Κρίζμαν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Χωρίς Μπα, Αβραάμ και Κρίστινσον

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του τη Μεγάλη Τρίτη, για την αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης στο Καραϊσκάκη. Υποδέχεται για δεύτερη φορά φέτος τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει δύσκολα τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη, με 1-0 χάρη σε γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις.

Τώρα για το ματς Κυπέλλου στο γήπεδο του Φαλήρου, ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα στην αποστολή είναι οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί. Εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού έμειναν οι τραυματίες Μπα, Αβραάμ, αλλά και ο Κρίστινσον.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Διαβάστε επίσης