Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καθάρισαν» οι Έλληνες στη Θεσσαλονίκη (videos)

«Καθάρισαν» οι Έλληνες στη Θεσσαλονίκη (videos)
Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021 - 12:28

Στο 1-1 έμεινε ο Ολυμπιακός χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Το γκολ του Θρύλου σημείωσε ο Κώστας Φορτούνης με πλασέ με το αριστερό, μετά από υπέροχη ασίστ του Αχμέντ Χασάν.

Πάντως, δεν ήταν και το μοναδικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στο οποίο «καθάρισε» Έλληνας για τον Θρύλο. Για την ακρίβεια, το ίδιο συνέβη και στα άλλα δύο!

Στο πρωτάθλημα, στην κανονική διάρκεια, στις 28 Νοεμβρίου 2020, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σκόραρε και τα δυο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-1 επί του Άρη. Μάλιστα, και τις δύο ασίστ τις έδωσε ο Κώστας Φορτούνης.

Όσο για το τρίτο παιχνίδι της σεζόν στην έδρα του Άρη, ο Ολυμπιακός έφυγε και εκεί όρθιος με γκολ ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αναφερόμαστε στο 1-1 του Κυπέλλου, στις 4 Μαρτίου, εκεί όπου ο Μπουχαλάκης λύτρωσε τον Θρύλο με ένα πανέξυπνο γκολ.

Και στα τρία ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη καθάρισαν οι Έλληνες, δύο φορές ο Μπουχαλάκης, μία ο Φορτούνης.

Διαβάστε επίσης