Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Έχουμε μπροστά αμέτρητες φιέστες να πανηγυρίσουμε μαζί»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Έχουμε μπροστά αμέτρητες φιέστες να πανηγυρίσουμε μαζί»
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 - 13:21

Το δικό της μήνυμα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, εν μέσω της πανδημίας η οποία είναι ακόμη εδώ, στέλνει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με οδηγίες για τη φιέστα της Τετάρτης, η πειραϊκή ΠΑΕ τονίζει την ανάγκη να μην υπάρξει συγκέντρωση κόσμου έξω από το Καραϊσκάκη, για να πανηγυρίσουν για το 46ο. Προσθέτει, δε, πως η οικογένεια του Ολυμπιακού έχει αμέτρητες φιέστες μπροστά, που θα πανηγυρίσει μαζί, ομάδα και κόσμος, ενώ εύχεται αυτή εδώ να είναι η τελευταία φιέστα που γίνεται μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιορτάζει το 46ο ένδοξο Πρωτάθλημα της Ιστορίας μας!

Οι φίλαθλοί μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη λιτή εκδήλωση από τις τηλεοράσεις τους, ελπίζουμε για τελευταία φορά μακριά μας.

Όλοι μας θα θέλαμε να γιορτάσουμε σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και όλοι μας κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη των φιλάθλων μας να γιορτάσουν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Όμως έχουμε μπροστά μας αμέτρητες φιέστες για να πανηγυρίσουμε μαζί!
Τώρα προέχει να προστατέψουμε την κοινωνία και τις οικογένειές μας αφού η Πανδημία είναι ακόμη εδώ.

Τώρα που φτάνουμε στο τέλος του τούνελ και με τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας βλέπουμε το φως της επιστροφής στη ζωή μας, ας μην βάλουμε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας και ας σεβαστούμε τα πρωτόκολλα που υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης