Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το θέλουμε πολύ και αυτό! Πατήστε τους!

Το θέλουμε πολύ και αυτό! Πατήστε τους!
Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 - 01:07

Αδιάφορο; Μην το πείτε στον Μαρτίνς. Δεν θέλει να ακούει τέτοια πράγματα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός παίζει στη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής (16/5, 19:30) για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και θέλει να κάνει καλό φινάλε.

Κοινώς, θέλει να πάρει τη νίκη στη Λεωφόρο και να πάει με ακόμη καλύτερη ψυχολογία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (22/5, 21:00) στο ΟΑΚΑ.

Υπάρχουν απουσίες, αλλά υπάρχουν παίκτες να καλύψουν τα κενά. Εκτός έχουν μείνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Ουσεϊνού Μπα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Ούγκο Κάιπερς.

Κοινώς, οι διαθέσιμοι στόπερ για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι δύο, ο Ρούμπεν Σεμέδο και ο Αλέξης Καλογερόπουλος, ενώ υπάρχουν και οι Γιαν Εμβιλά, Χοσέ Χολέμπας που έχουν παίξει ξανά σε αυτήν τη θέση.

Το θέλουμε πολύ και αυτό. Πάρα πολύ. Κάθε παιχνίδι απέναντι σε αυτούς το θέλουμε. Πατήστε τους.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης