Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λιοντάρι» είναι, αλλά υπομονή

«Λιοντάρι» είναι, αλλά υπομονή
Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 - 12:24

Ο Σωκράτης δεν έχει βιαστεί, έχει δουλέψει καλά και όλα δείχνουν ότι είναι στο 100%. Αλλά υπομονή… Όπως λέμε και στον τίτλο. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει κάνει έναν πραγματικό αγώνα δρόμου, για να μπορέσει να είναι παρών και να ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού, στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ έχει δώσει τα πάντα, δίχως όμως να πιέσει τον εαυτό του, ώστε να μην επιδεινώσει την κατάσταση και επιφέρει προβλήματα στο μέλλον. Ο Σωκράτης είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ικανός να κατανοεί το σώμα του, τα όριά του και να… τραβάει την γραμμή, όταν δεν μπορεί ανταπεξέλθει.

Ο Σωκράτης έχει, παράλληλα, έναν προπονητή, ο οποίος δεν θα τον πιέσει, αν κρίνει ότι ο ποδοσφαιριστής του δεν είναι σε θέση να τον βγάλει ασπροπρόσωπο. Ο Μαρτίνς δεν πιέζει τους ποδοσφαιριστές του, βάζει την υγεία πάνω από όλα και ξέρει και ο ίδιος καλά, ότι είναι προτιμότερο να χάσεις έναν παίκτη σε ένα ματς, ακόμη, παρά να τον χάσεις για καιρό. Ακόμη και αν αυτό το ματς είναι τελικός του Κυπέλλου.

Για να συνοψίσουμε, ο Σωκράτης δείχνει να είναι στο 100% και έτοιμος να παίξει, στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη και σήμερα. Όλα θα φανούν όπως πρέπει, στην ώρα τους. Και οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τα πάντα, για να σηκώσουν το Κύπελλο. Και ο Σωκράτης παλεύει εδώ και πολλές μέρες, να είναι παρών και πανέτοιμος.

Διαβάστε επίσης