Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πετυχημένο πλάνο να περιμένουμε από πετυχημένους παράγοντες και συλλόγους

Πετυχημένο πλάνο να περιμένουμε από πετυχημένους παράγοντες και συλλόγους
Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021 - 10:18

Δεν είναι απλό; Δεν είναι ξεκάθαρο; Πετυχημένα πρότζεκτ, πετυχημένα πλάνα, για κάθε τι το οποίο αφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορούμε να περιμένουμε από κάποιον πετυχημένο. Κάποιον ο οποίος κάνει τα πράγματα σωστά μέσα στο ίδιο του το «μαγαζί».

Δεν μπορούμε πχ. να περιμένουμε ένα σωστό και πετυχημένο πρότζεκτ, από κάποιον που διοικεί… εξ αποστάσεως την ομάδα του και αυτή είναι «πνιγμένη» από το Financial Fair Play.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε από εκείνον που δεν καταφέρνει να βγάλει την ομάδα του στην Ευρώπη και έχει μόλις βγει από… ban συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κάποιον που έχει τόση σχέση με τις επενδύσεις στο ποδόσφαιρο, όση σχέση έχουν τα πρωταθλήματα της ομάδας του, με τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού… Δηλαδή καμία…

Όχι. Πετυχημένη διαχείριση ενός πλάνου να περιμένουμε από πετυχημένες ομάδες, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Όχι από εκείνους που έχουν αποδείξει περίτρανα ότι... δεν το έχουν. Όταν δεν μπορούν κουμαντάρουν τις ίδιες τις ομάδες τους, πως θα κουμαντάρουν ολόκληρες κατηγορίες; Ε, όχι δα… Δεν μπορούν. Και δεν πρέπει να το κάνουν. Απλό.

Διαβάστε επίσης