Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εθνική χωρίς Ολυμπιακό δεν υπάρχει

Εθνική χωρίς Ολυμπιακό δεν υπάρχει
Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021 - 09:58

Ανδρούτσος, Μασούρας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης… Ποδοσφαιριστές που κοσμούν την Εθνική Ελλάδας. Ποδοσφαιριστές του Θρύλου, οι οποίοι δεν έχουν ανάγκη τη… βιτρίνα του Φαν’τ Σιπ, για να καταφέρουν να αναδειχθούν. Ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους, με όλα όσα έχουν κάνει, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους, από πριν. Δεν περίμεναν να κληθούν στην Εθνική, για να… φανούν.

Τα πράγματα είναι απλά. Εθνική χωρίς Ολυμπιακό, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου είναι με διαφορά οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου είναι εκεί για να υπηρετούν την Εθνική ομάδα και όχι για να «χρησιμοποιήσουν» την Εθνική ομάδα, για να φανούν. Όχι ότι είναι κακό, το να παίζει ένας παίκτης στο 101% με την Εθνική, για να φανεί, εάν δεν παίζει στην ομάδα του, είναι κατανοητό. Απλώς οι παίκτες του Ολυμπιακού, δεν το έχουν ανάγκη. Φαίνονται με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από την παρουσία τους στον Θρύλο. Ο οποίος λάμπει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα σηκώνει τη μία κούπα, πίσω από την άλλη.

Να το πάρουμε και ανάποδα. Όσο υπάρχει Ολυμπιακός, με Έλληνες παίκτες δυνατούς και έτοιμους να φορέσουν το εθνόσημο και να κάνουν υπέροχα πράγματα, όπως έκαναν και χθες, κόντρα στη Νορβηγία, η Εθνική θα έχει πάντα μία καλή πιθανότητα να βρίσκει τον σωστό δρόμο. Γιατί οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν ανάγκη τη «βιτρίνα» της Εθνικής. Αλλά το ανάποδο. Η Εθνική έχει ανάγκη τη «βιτρίνα» του Ολυμπιακού…

Διαβάστε επίσης