Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ιταλοί για επιστροφή Μανωλά!

Οι Ιταλοί για επιστροφή Μανωλά!
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 - 20:37

Το θέμα του Κώστα Μανωλά είναι ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί συνεχώς τον Ολυμπιακό. Γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποιος έχει «δεθεί» με την ομάδα και αυτό που έχει ειπωθεί είναι πως οι δύο πλευρές θα σμίξουν ξανά στο μέλλον.

Οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» αναφέρει πως ο Μανωλάς τώρα είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει, γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Ο Μανωλάς μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Υπήρξαν μάλιστα ήδη οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά θα πάρει αρκετό καιρό για να ολοκληρωθούν, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ, πάντως, θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο ελληνικός σύλλογος έχει ενημερωθεί για την επιθυμία του ποδοσφαιριστή και έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του και ίσως υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Ο Ολυμπιακός δουλεύει την επιστροφή του Μανωλά».

Βέβαια να σημειωθεί πως μιλάμε για μία αρκετά δύσκολη περίπτωση και αυτό που λένε οι περισσότεροι είναι πως ο Μανωλάς θα επιστρέψει, αλλά στα επόμενα χρόνια όχι τώρα. Η τιμή του τώρα είναι στα ύψη αφού μιλάμε για έναν από τους βασικούς παίκτες της Νάπολι, με την οποία έχει συμβόλαιο...

Διαβάστε επίσης