Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Sky Sports: Ολυμπιακός Ρόμα και Γουλβς, Ρουί Πατρίσιο και Ζοζέ Σα

Sky Sports: Ολυμπιακός Ρόμα και Γουλβς, Ρουί Πατρίσιο και Ζοζέ Σα
Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 - 10:39

Η υπόθεση Ρουί Πατρίσιο και η μετακίνησή του, από τη Γουλβς στη Ρόμα είναι σε εξέλιξη. Και όσο δεν ολοκληρώνεται, στον Ολυμπιακό δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι, σχετικά με την υπόθεση Ζοζέ Σα. Και την πιθανή μετακίνησή του στη Γουλβς. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι παρών και συνεχίζει να προπονείται κανονικά στο Ρέντη, την ώρα που το Sky Sports λέει το αυτονόητο. Συγκεκριμένα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστηρίζει, με νεότερο tweet του, πως η υπόθεση Ρουί Πατρίσιο θα καθορίσει το πως θα πάει το θέμα Σα, για τη Γουλβς. Άρα και για τον Ολυμπιακό.

Η Γουλβς και η Ρόμα είναι σε διαπραγματεύσεις και αναμένεται να τα βρουν. Από τη στιγμή κατά την οποία ο Πατρίσιο θα μετακινηθεί στη Ρώμη, η ομάδα του Γουλβερχάμπτον θα κινηθεί για να πάρει τον Σα. Αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Και ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος. Ούτε να… χαρίσει τον Σα πρόκειται, ούτε βέβαια και να μπει εμπόδιο. Ρήτρα υπάρχει, είναι δεδομένη και αν η Γουλβς κάνει παζάρια, ο Ολυμπιακός θα αξιώσει ένα σημαντικό ποσό για τον βασικό τερματοφύλακά του.

Στο μεταξύ, ο Θρύλος προχωράει για να βρει δικές του λύσεις, για όταν έρθει η ώρα να τις ενεργοποιήσει.

Διαβάστε επίσης

Κοντά σε Κουντέ ο Ολυμπιακός! (videos)

Κοντά σε Κουντέ ο Ολυμπιακός! (videos)

Σημερινές πληροφορίες που κυκλοφορούν, αναφέρουν ότι ο Θρύλος είναι κοντά στο να πάρει τον εξαιρετικό 25χρονο διεθνή Καμερουνέζο της Μάιντς!