Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Γαλατά για Λόπες

Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Γαλατά για Λόπες
Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 - 14:04

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται στο «κυνήγι» του εξαιρετικού εξτρέμ της Σεβίλλης (δανεικός φέτος στη Νις), Ρόνι Λόπες. Μία περίπτωση μεταγραφική, η οποία είναι αρκετά δύσκολη, να πραγματοποιηθεί. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός… πτοείται. Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα από την Ανδαλουσία, δεν βάζει καν τον Θρύλο στην «εξίσωση». Παρά αναφέρει άλλες ομάδες, ως υποψήφιους… μνηστήρες, για τον Ρόνι Λόπες.

Συγκεκριμένα το orgullo de nervion αναφέρει πως ο γεννηθείς στο Μπελέμ της Βραζιλίας, αλλά πολιτογραφημένος Πορτογάλος, δεξιός εξτρέμ, βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Γαλατασαράι. Και οι τρεις ομάδες, όπως γίνεται αντιληπτό, είναι πολύ δυνατά ονόματα και ο Ολυμπιακός, αν μη τι άλλο, έχει δυνατό ανταγωνισμό, στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Λόπες.

Το δημοσίευμα αναλύει τι «παίζει» με κάθε ομάδα και την πιθανότητα μετακίνησης του Ρόνι Λόπες σε κάποια από αυτές. Δεν αναφέρει κάπου τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, ο παίκτης είναι ενεργά στα ραντάρ του Θρύλου και όπως όλα δείχνουν, το παλεύει γερά, για να προχωρήσει την υπόθεση. Μένει να φανούν τα αποτελέσματα που θα έχει.

** Η φωτό είναι από τη σελίδα του Ρόνι Λόπες στο Facebook.

Διαβάστε επίσης