Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχετε δει Ρόνι Λόπες σε δράση; (videos)

Έχετε δει Ρόνι Λόπες σε δράση; (videos)
Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 - 13:01

Ο παικταράς της Σεβίλλης (δανεικός φέτος στη Νις), Ρόνι Λόπες στο… πιάτο σας. Ο Θρύλος δείχνει να προχωράει την υπόθεση. Δύσκολη, ομολογουμένως, μιλάμε για πιθανό δανεισμό, με οψιόν αγοράς, όμως και πάλι τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα, για Ελλάδα και Σούπερ Λιγκ. Παρόλα αυτά, αν υπάρχει μια ομάδα, στην Ελλάδα, που μπορεί να φέρνει ακριβοπληρωμένους παίκτες και να τους ντύνει στα «ερυθρόλευκα», αυτή είναι η ομάδα του Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός το προσπαθεί και μέχρι να έχουμε νεότερα, απολαύστε τον σε δράση! Ο Ρόνι Λόπες είναι 25 ετών, Πορτογάλος στην υπηκοότητα, γεννηθείς στο Μπελέμ της Βραζιλίας. Έχει περάσει μεταξύ άλλων από Μάντσεστερ Σίτι (!), Μονακό, Λιλ, Σεβίλλη, ενώ «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά, στις μικρές ομάδες της Μπενφίκα. Είχε 28 συμμετοχές στη Ligue 1 τη σεζόν 2020-21, 4 στο Europa League και 1 στο Κύπελλο Γαλλίας. Παίζει δεξιά στα εξτρέμ, όπως και αριστερά και περιφερειακός επιθετικός (λιγότερο).

Δείτε τον:

** Η φωτό είναι από τη σελίδα του Ρόνι Λόπες στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Ημέρα Βάτσλικ: Έρχεται ο άσος!

Ημέρα Βάτσλικ: Έρχεται ο άσος!

Είναι γεγονός! Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί και να ανακοινώσει τον κορυφαίο τερματοφύλακα του Euro! Έρχεται νωρίς το απόγευμα ο παιχταράς!